upplasnings PIN for SIM natverk

Ta bort PIN-koden från ett SIM-kort

May 30

Ta bort PIN-koden från ett SIM-kort


SIM-kortet i en mobiltelefon identifierar telefonen på tjänsteleverantörens nätverk. Det kan också lagra information såsom telefonnummer och bilder. Du kan placera en pinkod på SIM-kortet för att skydda denna information. Om någon försöker komma åt SIM-kortet, har han tre chanser att ange rätt PIN-kod. Om han inte kan göra det, är informationen på SIM-kortet raderas för att förhindra obehörig åtkomst.

Instruktioner

1 Slå på mobiltelefonen. Navigera till menyn "Options".

2 Markera och klicka på "Avancerade alternativ."

3 Klicka på alternativet SIM-kortet. Klicka på menyknappen på din mobiltelefon. Välj sedan det alternativ som inaktiverar säkerhet. Ange SIM-kortets PIN-kod om bad. Klicka på "Enter" för att avsluta ta bort PIN-koden.

Tips

 • Du kan ändra SIM-kortets PIN-kod på startskärmen på vissa mobiltelefonmodeller. Ange följande tecken: ** 04 * gamla PIN * NEW PIN #
 • SIM-kortet kan kommas åt eller användas av vem som helst när du inte har PIN-kod säkerhet aktiverat. Överväga att ta bort all information som lagras på SIM-kortet tills du aktiverar säkerhetsåtgärder igen.

Hur Aktivera en Boost telefon med någon aktiveringskod

October 15

Hur Aktivera en Boost telefon med någon aktiveringskod


Boost Mobile erbjuder tre olika alternativ när du aktiverar en telefon. Du kan aktivera en telefon du köpt genom att ringa kundservice hotline, genom att använda webbplatsen eller genom att använda sig av en auktoriserad Boost återförsäljare. Om du köpt en telefon som redan har SIM-kortet, då du inte kan ha ett aktiveringsnummer. Det är fortfarande möjligt att aktivera telefonen genom en återförsäljare eller via telefon, men du kan inte använda alternativet Aktivering via Internet om du inte köper en aktiveringssats.

Instruktioner

1 Leta reda på IMEI-nummer på telefonen genom att ta bort batteriet och letar efter numret nära streckkoden, på en etikett på insidan av telefonen. Du hittar SIM-kortnumret på SIM-kortet.

2 Skriv ner båda numren så att de är lätt tillgängliga under aktiveringsprocessen.

3 Ring Boost kundvård eller besöka en auktoriserad återförsäljare och låt dem veta att du vill aktivera telefonen och att du inte har en aktiveringskod. De kommer att informera dig om en $ 10 aktiveringsavgift som du kommer att få betala om du köper en aktiverings kit.

4 Slutföra aktiveringsprocessen genom att ge begärd information, såsom adress och annan personlig information, och välja en PIN-kod för ditt konto. Boost aktiveras telefonen strax efter att de fått alla relevanta betalningar.

Tips

 • Om du inte har ett SIM-kort, kan du köpa en aktiverings kit som innehåller en aktiverings PIN och SIM-kort.
 • Endast Boost produkter aktiveras ordentligt på Boost nätverket.

Hur Aktivera en Boost Phone

November 1

Hur Aktivera en Boost Phone


Boost Mobile är en division av Sprint; Detta företag erbjuder trådlösa telefoner utan kontrakt eller aktivering avgifter, vilket gör denna typ av telefon attraktiv för budgetmedvetna celltelefonanvändare. Du kan hitta Boost Mobiltelefoner i många av dina stora butiker, som Target och Best Buy. Om du har köpt en Boost mobiltelefon, måste du aktivera den innan du kan använda den.

Instruktioner

1 Hitta PIN-koden och SIM-nummer för din telefon. Varje Boost Mobile Telefonen levereras med ett unikt PIN-kod och en unik SIM-nummer; båda numren finns och märks på kartong innehållande SIM-kortet.

2 Ta bort batterilocket på telefonen och ta ut batteriet. Skriv ner IMEI-numret som finns under telefonens batteri.

3 Aktivera telefonen via internet genom att besöka https://apps.boostmobile.com/boostApp/handsetIdentifier.do. Följ instruktionerna på skärmen och ange önskad PIN SIM och IMEI-nummer när det efterfrågas.

4 Ring 1 (866) 402-7366 för att tala med en kundtjänst för att aktivera telefonen. Du måste förmedla din PIN-kod SIM och IMEI-nummer information till ombudet. Dessutom använder detta nummer för att få hjälp när man försöker aktivera telefonen via Internet.

Hur till låsa upp en Boost i835 telefon

January 29

Boost Mobile erbjuder förbetalda, kontraktsfria trådlösa alternativ. Den i835 är gjord av Motorola och har en kompakt flip design. Telefonen fungerar med Boost Mobiles iDEN nätverk och fungerar med hjälp av en abonnentidentitetsmodul eller SIM. SIM-kortet tillhandahålls av Boost Mobile och kan låsas med hjälp av en PIN-kod. Om säkerhetsfunktionen är aktiverad, kommer din i835 fråga efter koden när den är påslagen. Tills rätt kod anges, är telefonen låst och kan inte användas.

Instruktioner

1 Vänd öppna telefonen för att avslöja knappsatsen och tryck på "Power" knappen i cirka tre till fyra sekunder för att slå på den. När låset är aktiverat, kommer en "Enter PIN-kod" visas visas.

2 Skriv in PIN-kod med hjälp av tangentbordet. Om du aldrig har ställt in en unik PIN-kod eller om detta är första gången du har använt din i835, ange "0000"

3 Tryck på vänster alternativtangenten under ordet "OK" för att skicka PIN-koden. Om rätt kod har matats in, "SIM olåst" visas på skärmen. Annars fortsätter du till nästa steg.

4 Ange standard PIN tills "PIN blockerad" visas. Efter tre felaktiga PIN-poster SIM tillfälligt blockerat - detta gör att du kan återställa bortglömda PIN-koden.

5 Kontakta Boost Mobile kundservice genom att ringa 1-866-402-7366. Begär unblock kod eller PUK, kort för PIN Unblocking Key, för din enhet.

6 Ange PUK i din i836. Boost Mobile kundvård kommer att ge dig specifika instruktioner om tangentkombinationen för att komma in.

7 Ange i en ny fyra- till åtta-siffriga PIN-koden när du ombeds. Var noga med att skapa en kod som du kommer att minnas. Tryck på "OK".

8 Ange den nya PIN-koden igen för att bekräfta och tryck på "OK". Telefonen kommer nu att låsa upp.

Hur till låsa upp en Motorola PEBL

June 7

Motorola PEBL är en flip-stil telefon med en unik, rundad design. PEBL har en kamera, Bluetooth och videoinspelning kapacitet. Den är gjord för att fungera på GSM-nät, med hjälp av ett SIM-kort för att fungera. Du kan säkra din PEBL från obehörig användning genom att låsa den. Låset kan skydda SIM-kortet eller telefonen, beroende på vilken en är aktiverad. Om telefonen har blivit oavsiktligt låst, måste du ange en kod innan du kan använda den.

Instruktioner

Lås SIM-kortlås

1 Flip öppna telefonen. Tryck på den röda "Power / End" för att slå på telefonen. När SIM-lås är aktiverat, visar en "Ange PIN" visas varje gång telefonen slås på.

2 Använd knappsatsen för att skriva in dina fyra till åtta siffror PIN-kod. Om du aldrig har använt PIN anger standard PIN som ställs in av mobiloperatören. (AT & T använder "1111" och T-Mobile använder "1234." Din operatör kan förse dig med standard PIN-kod om du inte vet det.)

3 Tryck på "OK". Telefonen kommer att låsa om rätt kod angavs. Annars fortsätter du med steg 4.

4 Ange standard (eller någon sifferkombination) SIM PIN ytterligare två gånger. Efter tre felaktiga PIN-poster "SIM Blockerat" visas.

5 Kontakta tjänstleverantören och begära PUK (PIN Unlocking Key) för PEBL. PUK-koden kan du återställa din PIN-kod.

6 Skriv in PUK och tryck på "OK". Du kommer då att uppmanas att ange en ny PIN-kod.

7 Skriv in en ny fyra till åtta siffror och tryck på "OK". Ange PIN-koden när du uppmanas och tryck på "OK". Din PEBL är nu upplåst.

Lås Telefonlås

8 Flip öppna telefonen. Tryck på den röda "Power / End" för att slå på telefonen. När telefonlåset är aktiverat, visar en "Ange upplåsningskod" meddelande varje gång telefonen slås på.

9 Skriv in din upplåsningskod. Om du inte har ändrat koden eller är osäker på koden, använda standardkoden "1234"

10 Tryck på "OK". Om rätt kod anges, kommer din PEBL låsa upp. Annars fortsätter du med steg 4.

11 Tryck på "Meny" -knappen (längst upp på tangentbordet, markerad med en horisontell linje symbol.)

12 Ange ditt sexsiffriga säkerhetskoden för att kringgå låskoden begäran. Standardsäkerhetskoden är satt till sex nollor ( "000000"). Använd standardkoden om du är osäker på din personliga kod eller har inte ändrat den. Tryck på "OK" för att låsa upp telefonen.

Tips

 • Stäng av begäran om säkerhetskoder eller SIM-PIN-koder genom att öppna huvudmenyn och välja "Inställningar" och sedan "Säkerhet". Välj lämpligt alternativ (SIM eller Telefon) och välj "Off".
 • Om du inte känner till din upplåsningskod eller säkerhetskod och standardkoder inte fungerar, kontakta din operatör för att få hjälp.
 • Tio felaktiga inmatningar av din PUK kommer att permanent stänga av SIM-kortet.

Hur man Avblockera Mitt SIM Med standard PIN

May 16

Hur man Avblockera Mitt SIM Med standard PIN


Global System for Mobile (GSM) Kommunikations telefoner använder typiskt en Subscriber Identity Module (SIM) kort. Detta SIM-kort lagrar telefonens kontoinformation, mobilnummer, kontakter och textmeddelanden. När du använder din mobiltelefon, kommer du att bli ombedd att låsa upp SIM-kortet med en PIN-kod. Om du inte har koden, kontakta din trådlösa leverantör.

Instruktioner

1 Slå på din mobiltelefon. Ange PIN-kod när det efterfrågas. Standard-PIN är typiskt "1234" eller "0000"

2 Ange de fyra sista siffrorna i ditt mobilnummer om ovanstående siffror inte fungerar.

3 Kontakta din mobiloperatör om du inte kan hitta PIN-koden. Kontrollera dina kontouppgifter. Fråga representant för din PIN-kod om du inte har det.

4 Skriv ner koden och förvara den på ett säkert ställe.

5 Ange koden i telefonen. Tryck på "OK" -knappen. Skapa en ny PIN-kod att använda för att få tillgång till telefonen. Tryck på "OK" och åter ange koden för att bekräfta det.

Tips

 • Ange PIN-koden felaktigt resulterar i en permanent låst SIM.

Vad är en aktiverad SIM Pin för My T-Mobile Dash?

September 29

T-Mobile Dash är en Windows Mobile smartphone som tillverkas av HTC Corporation. Den Dash ger dig två lösenordsalternativ. Enhetslåset frågar efter ett lösenord efter en anpassningsbar längd av inaktivitet, men skyddar inte SIM-kortet. Om du bara har låset uppsättning kan SIM-kortet fortfarande tas bort och läggas i en annan telefon. SIM personliga identifikationsnumret är en låskod på SIM-kortet.

SIM PIN Funktion

När du aktiverar SIM-PIN-inställning, uppmanas telefonen du koden varje gång du använder telefonen. Om Dash försvinner eller blir stulen, SIM PIN förhindrar någon från att ringa samtal på telefonen, och ger också extra säkerhet. Det hindrar personen från att ta bort SIM-kortet och sätta in det i en annan telefon och ringa ett samtal på kontot. När kortet sätts in i en annan enhet, den nya telefonen stillbilder be dig om PIN-koden.

Aktivera SIM PIN

Aktivera SIM PIN genom Dash s menyalternativ. Tryck på funktionsknappen under "Start" och välj "Inställningar". Välj "Mer" och öppna "Säkerhet". Klicka på "Aktivera PIN-kod" och ange din PIN-kod. Om du ändrar koden för första gången, anger standard PIN-kod, som finns i dokumentationen som följde med telefonen. Välj "Klar" för att spara inställningarna. För att ändra PIN-kod, välj "Byt PIN-kod" och ange den gamla PIN-koden i den "gamla PIN" rutan. Välj "Klar" för att spara.

PIN Unblocking Key

Om du anger fel PIN-kod tre gånger uppmanas Dash för en PIN Unblocking Key eller PUK-koden. Så snart Dash begär en PUK-kod, sluta ange PIN. Kortet kommer inte att acceptera PIN, även om du råkar ange rätt kod. PUK-koden ställs in av bäraren, och genereras slumpmässigt när telefonen frågar efter koden. Om du anger fel PUK-kod 10 gånger, SIM-kortlås permanent och blir oanvändbara. När det händer, är det enda alternativet att köpa ett nytt SIM-kort.

Erhålla SIM PIN eller PUK-koden

Om du har ändrat PIN-kod eller inte har dokumentation med standard PIN kontakt T-Mobile kundservice genom att ringa "* 611". SIM-kortet kan fortfarande du ringa kundtjänst kortkod, även om SIM är låst. Du kan också ringa 800-866-2453 från en annan telefon. När du har en representant på linjen, ge råd till T-Mobile agent du behöver SIM PIN eller PUK-koden. Representanten kommer att be dig att verifiera din kontoinformation, sedan ge koden du behöver.

Hur man hittar ett nätverk PIN-kod på ett SIM-kort

August 12

Hur man hittar ett nätverk PIN-kod på ett SIM-kort


Mobiltelefoner verka på abonnentidentitetsmodulen (SIM) kort. Dessa kort är löstagbara, överlåtbara nycklar som innehåller unika serienummer, och är vanligtvis under telefonens batteri. De identifierar princip telefonens samtalsnummer och dess lagrade informationen, och har personliga identifieringsnummer (PIN) för att förhindra obehörig användning.

Instruktioner

1 Hitta var att mata telefonens SIM PIN-kod. Detta är sannolikt under telefonens "Säkerhetsinställningar" eller "Telefoninställningar", beroende på leverantören.

2 Fyll i din leverantör standard PIN och tryck på "OK". De flesta leverantörer använder antingen "1111" eller "1234" som standard PIN.

3 Fortsätt att mata in standard PIN tills telefonen säger du ange din PUK-kod (PIN låsa Key).

4 Nätoperatören och kontrollera ditt konto och be din PUK-koden.

5 Mata in åttasiffriga PUK i din mobiltelefon och tryck på "OK".

6 Ingång en ny fyra till åtta siffror och tryck på "OK". Följ telefonens instruktioner.

Tips

 • Skriv din PIN-kod på en säker plats. Det finns inget sätt för en tjänsteleverantör att få tillgång till din PIN-kod när den har ändrats.
 • Kontrollera att du anger PUK korrekt. SIM-kort kan vara permanent låst om PUK anges felaktigt för många gånger. Ring din operatör för att verifiera koden om det inte fungerar.

Hur man ändrar en O2 SIM PIN-kod Standard

January 29

Om du förlorar din telefon, SIM PIN hindrar personen som hittar telefonen från att sätta in SIM-kortet i en annan telefon och ringa ett samtal på kontot. SIM-PIN-koden är en fyrsiffrig låskod knuten till SIM-kortet. Om du tar bort kortet, kommer telefonen fråga efter PIN-koden, även om du sätter tillbaka den i samma telefon. Som standard, alla på O2 nätverket har samma PIN-kod. Du kan ändra standard SIM PIN via telefonens menyer.

Instruktioner

1 Öppna huvudmenyn på telefonen.

2 Välj inställningsmenyn. För de flesta telefoner, kallas det "Inställningar".

3 Välj säkerhetsalternativ undermenyn. På de flesta telefoner, är det märkt "Security". Telefonen kan uppmana dig att ange ett lösenord. De flesta telefoner använder de fyra sista siffrorna i telefonnumret som standardlösenordet.

4 Välj alternativet för att ändra PIN-kod. Det kan vara märkt "Säkerhet PIN" "SIM-PIN" eller helt enkelt "PIN", beroende på telefon.

5 Ange standard PIN-koden "0000" Du kan sedan ange en fyrsiffrig PIN-kod som du väljer. Du kan behöva ange den nya PIN-koden två gånger.

6 Välj "Spara" eller "OK" för att bekräfta inställningarna.

Tips

 • Om du anger fel PIN-kod tre gånger kommer SIM-kortet lås, och telefonen be dig om en PIN-upplåsningsnyckel eller PUK-koden. Du kan generera en ny PUK-kod via webbplatsen O2 vid o2.co.uk/puk.
 • När telefonen frågar efter en PUK-kod, sluta kodinmatning. Du måste generera en PUK innan du kan fortsätta. Om du anger fel kod, kommer SIM-lås permanent och du kommer att behöva köpa ett nytt SIM-kort.

SIM-kortets PIN Recovery

May 22

SIM-kortets PIN Recovery


Om du använder en mobiltelefon som fungerar på ett GSM-nät (t.ex. AT & T Wireless eller T-Mobile), är din abonnentinformation lagras på ett SIM-kort. Du kan säkra din SIM-kortet för att skydda den om den försvinner eller blir stulen genom att sätta en unik PIN-kod. Om du har av misstag låst SIM-kortet och är osäker på koden, finns det några åtgärder du kan vidta för att återställa PIN-koden och låsa upp kortet. Bärare ange ett standard PIN-kod och ditt kort har också en unik PUK (PIN Unlock Key.)

Instruktioner

1 Skriv in standard PIN-koden som ställts in av din operatör. (AT & T Wireless använder "1111", T-Mobile använder "1234.") Tryck på "OK". Om du får ett "Felaktig kod" meddelande, gå vidare till nästa steg.

2 Ange standard PIN-kod tills telefonen visas "Enter PUK-koden." (Tre felaktiga PIN poster kräver användning av PUK-koden.)

3 Kontakta din trådlösa leverantör kundservice genom att ringa det avgiftsfria nummer. (. Detta är i allmänhet noterat på fakturan) Begär PUK-koden för din telefon - du kommer att behöva verifiera ditt konto innan koden släpps till dig.

4 Skriv in den åttasiffriga PUK-koden och tryck på "OK". Du kommer att bli ombedd att skriva in en ny PIN-kod.

5 Skriv in en ny fyra- till åtta-siffriga PIN-koden som du väljer, och tryck sedan på "OK". Ange den nya PIN-koden för att bekräfta. Tryck på "OK". Telefonen är nu upplåst.

Tips

 • Det finns inget sätt att återställa en bortglömd PIN-kod, som bärare inte har tillgång till en kod när den har ändrats på enheten. Återställning av en bortglömd PIN är det enda alternativet.
 • Om du får ett felmeddelande vid slutet av steg fem, har du angett en av koderna felaktigt. Mata in PUK-koden noggrant och försök igen - 10 felaktiga inmatningar kommer att resultera i en permanent låst SIM-kort. Åter kontrollera PUK-koden med din leverantör om det behövs.