vad ar usb fta

Vad är USB felsökning?

September 12

Vad är USB felsökning?


USB-felsökning är ett alternativ som kan väljas på Android-telefoner är anslutna till en dator via en USB-kabel. Enligt VerizonWireless.com är denna mångsidiga kommandot verktyg avsett för utvecklare; dock kan tjudra apps kräver USB felsökning för att Internet-kommunikation mellan smartphone och datorn. Andra användningsområden för USB-felsökning inkluderar tillgång till data mellan datorn och telefonen, installera nya program utan att ha anmälts och läsa loggdata.

tjudra

Tjudra applikationer, såsom PdaNet aktiverar en Android-telefon som ska användas som ett modem för datorer och surfplattor anslutna via en USB-anslutning. USB-felsökning ska vara på när du använder en sådan ansökan för att möjliggöra höghastighetsöverföring av data.

åtkomst Data

Efter en Android smartphone fäster en värd genom en USB-anslutning, till Enhetshanteraren i Windows kontrollerar se om telefonen kan nås utan avbrott. Om det finns ett problem att kommunicera med enheten eller att hitta en drivrutin, kan USB-felsökning åsidosätta några åtgärder på båda sidor som förhindrar anslutningen. När enheterna har möjlighet att synkronisera, kan data nås för kopiering, ta bort och hantera.

Installation av nya program

En funktion och potentiella ansvar USB debugging är möjligheten att synkronisera och utbyta data med hög hastighet mellan telefonen och datorn. Denna länk kan tillåta program som ska installeras utan att ständigt be om tillåtelse; kan emellertid oönskade program också installeras på telefonen utan förkunskaper. USB-felsökning kan ge tillgång till användarnamn och lösenord som lagras av ansökningarna, samt information hårdvara, loggar och listan över installerade program.

Läsa loggdata

Utvecklare som arbetar på tillämpningar kan behöva tillgång till logga data, såsom att ta reda på varför ett program har kraschat, spåra systemminnet historia och identifiera när ett fel uppstår i ett program. Att ha tillgång till dessa programvariabler kan identifiera och testa vad en ansökan gör under olika omständigheter.

Vad är USB-portar på RCA DVR80 för?

December 23

Som en modern digital videobandspelare, eller DVR, kommer RCA DVR80 utrustade med inbyggda USB-portar som tjänar ett par primära funktioner. Eftersom ingen av USB-portarna används för att ansluta DVR till din TV, kanske du undrar vad USB-portar används i första hand. Med rätt programvara, kablar och utrustning, kan du använda USB-portarna på din DVR80.

perifer Connection

Precis som med en dator, kan du ansluta externa enheter som använder en USB-anslutning, till exempel en mus och tangentbord, till DVR80 och använda dem för att navigera genom DVR-menyn på TV-skärmen. Om du inte har en fjärrkontroll för din DVR80 eller om du använder den för att spela in digital video som är ansluten till en dator, kan du behöva använda USB-portarna så att du har ett sätt att navigera genom enhetens meny och alternativ.

Datalagring

Den DVR80 stödjer även extern datalagring och åtkomst genom att använda USB-portar för att ansluta externa dataenheter såsom bärbara hårddiskar, USB-kortläsare och USB-minnen. Om du behöver komma åt videodata från din DVR men du inte har tillgång till en dator, kan du ansluta USB-baserade lagringsenheter och spela upp dem med hjälp av DVR80 som är ansluten till din TV.

dator~~POS=TRUNC

USB-portarna kan också användas för att ansluta DVR80 till persondatorer. Eftersom DVR har ombord videolagring, kan du använda datorer för att få tillgång till videodata så att du kan lagra det, bläddra, redigera det, och exportera den till andra lagringsmedier. Dessa typer av USB-anslutningar används ofta i anläggningar säkerhetssystem som kräver videofiler nås ofta.

Andra DVR Anslutningar

I större videoinspelning inställningar kan RCA DVR80 vara ansluten till andra DVR genom sina USB-portar. Genom att ansluta flera DVR tillsammans och konfigurera dem på rätt sätt, kan du ge videokällor ytterligare inspelningstid, eftersom varje DVR80 omfattar högst 80 GB fil utrymme. Detta kan fylla upp snabbt om det finns ett överskott av video som spelats in eller om det finns mer än en videokälla.

Vad är USB-anslutning för en Set Top Box?

March 14

Vad är USB-anslutning för en Set Top Box?


Många tv-kringutrustning såsom kabelboxar, digitala videobandspelare och Blu-ray-spelare har en eller flera USB-portar. Även vissa modeller av TV inkluderar en USB-port. Till skillnad från din dator, men bara för att en set-top box har en USB-port betyder inte att du kan ansluta en enhet till den. Port användningsområden varierar från modell till modell, men innehåller ofta spela mediefiler på en USB-enhet, service enheten och fästa add-on kringutrustning.

serviceportar

Många USB-portarna på hemmabio enheter, i synnerhet kabelboxar, fungerar endast som tjänstportar för att utföra reparationer. Dessa portar tillåter tekniker att ansluta diagnosutrustning till lådan och ändra inställningar inte är tillgängliga för vanliga användare. Vissa enheter stöder också uppdatering av firmware över en serviceport. Som systemuppdateringar på en dator, firmware-uppdateringar ändra programmeringen av enheten för att förbättra prestanda och fixa buggar.

media Access

Vissa TV-apparater, dvd-spelare och Blu-ray-spelare stödjer USB tillgång mediafiler lagrade på ett USB-minne eller en extern hårddisk. Vilka typer av media som du kan spela varierar beroende på modell, vissa spelare bara stödja bildspel via USB, medan andra kan spela upp videofiler lagrade på en enhet. Även om enheten stöder uppspelning av video via USB, det kommer endast att stödja video sparas i vissa format. Kontrollera enhetens manual för att ta reda på vilka filer den kan spela.

Wi-Fi-adaptrar

Vissa digitalboxar som marknadsförs som "Wi-Fi-förberedd" stöd trådlös anslutning till Internet, men inte har en Wi-Fi-adapter inbyggd. USB-porten på dessa rutor kan du ansluta en extern Wi-Fi-adapter, som gör det möjligt onlinefunktioner på enheten utan kabeldragning en Ethernet-kabel. Avkodare kräver ofta specifika, samma varumärken Wi-Fi-adaptrar, så kontrollera vilka modeller mottagaren stöder innan du köper en.

andra kringutrustning

Beroende på enheten, kan USB-porten stöder en rad andra tillägg. Till exempel USB-porten på TiVo Premiere serien stöder produkter såsom mottagare för TiVo Skjut fjärrkontrollen och TiVo telefonadapter. Ciscos digitalboxar har en USB-port för anslutning av en vetenskaplig Atlanta IR Extender, så att du kan placera lådan utanför fjärrinfraröda signalområde.

Vad är USB-porten på min Comcast DVR för?

April 19

Digitala videobandspelare tillåter användare att spela in filmer och TV-program från en kabel eller satellit-TV källa utan behovet av VHS-band, DVD-skivor eller andra fysiska medier. Kabelbolag, såsom Comcast, ofta använda DVR som ett sätt att höja värdet på tecknings paket, ger abonnenter med ett företag-märkta DVR enhet för liten eller ingen extra kostnad. Några av dessa DVR enheter har USB-portar på dem som inte har någon uppenbar funktion.

comcast DVR

DVR-enheter som tillhandahålls av Comcast till enskilda kunder kan vara en av flera olika DVR modeller som skapats av olika tillverkare. Även om de erbjuder samma kärnverksamheten, kan den fysiska utformningen av enheterna skiljer sig åt. Vissa DVR-enheter har en enda USB-port på framsidan och en eller flera ytterligare portar på baksidan av enheten, medan andra har bara en enda USB-port. Den fysiska utformningen av en DVR enhet påverkar inte slutanvändarupplevelse, dock.

handikappade portar

USB-portarna på DVR-enheter som tillhandahålls av Comcast är inaktiverat som standard. Detta syftar till att förhindra att avlägsna data från DVR enhet samt tillägg av data eller program till DVR. Detta säkerställer att användarna inte kan spela in programmering och överföra den till andra digitala media och skyddar även DVR enheten från obehöriga firmware-uppgraderingar eller andra programvaru modifieringar som kan leda till att fungera i andra fall än de som Comcast avsedda sätt.

Syftet med USB-portar

Vissa användare kan undra varför USB-portarna läggs till DVR-enheter om de inte är aktiverade. Anledningen till detta är att de DVR modeller som Comcast är tillgängliga för användning av andra tjänsteleverantörer och enskilda konsumenter som kanske vill använda enheterna med USB-portarna aktiverade. En aktiv USB-port på en av dessa DVR-enheter kan användas för att justera inställningarna på enheten, uppgradera mjukvaran som DVR enheten använder för att lägga till kringutrustning såsom ett tangentbord till enheten eller att lägga till extra lagringsutrymme till enheten via en extern hårddisk.

Inspelning från DVR

Även om USB-portarna på Comcast DVR är inaktiverade, är det fortfarande möjligt att spela in video på DVD från en av dessa DVR enheter. Ansluta enheten till en dator TV-tuner kort via HDMI eller andra anslutningstyper tillåter användaren att fånga videodata i realtid eftersom den spelar på DVR. Comcast DVR-enheter som produceras av Motorola erbjuder ytterligare alternativ samt de har Firewire-portar på baksidan av enheten; ansluta DVR till en dator via Firewire och installera drivrutinerna för Motorola DVR Firewire-anslutning.

Vad är USB-porten på baksidan av en DirecTV mottagare för?

November 22

DirecTV erbjuder abonnemang satellit-tv-tjänster som ett alternativ till kabel eller för dem som bor i ett landsbygdsområde utan kabel eller annan tv-access. DirecTV ger abonnenter ett urval av olika mottagare, inklusive en hela huset mottagare som gör att du kan visa samma program i olika rum utan att förlora din plats i showen. DirecTV tjänster omfattar val bland högupplöst digital video recorder-mottagare, standard digital video recorder-mottagare, högupplösnings-mottagare och standard mottagare. De flesta är utrustade med en Universal Serial Bus-porten på baksidan av mottagaren.

High Definition digitala videobandspelare

HD DVR-mottagare som erbjuds av DirecTV levereras med en USB-port på baksidan av det - som av tidpunkten för offentliggörandet, uppger DirecTV dokumentation som att porten är för närvarande reserverade för framtida bruk. Den fungerar med USB 2.0 Host 5V = 500 mV. Det kommer att acceptera en iPod eller USB konfigurerad mobiltelefon hookup ladda dessa enheter, men annat än att det tjänar ingen funktion vid tidpunkten för offentliggörandet. Utgångar innefattar digital optisk, digital koaxial, två RCA stereo och en RCA. Videoutgång inkluderar HDMI, komponent och S-video, två sammansatta RCA-kontakter och ytterligare komposit RCA-uttag. Andra uppkopplingar inkluderar två satellit domkrafter, en intern RF-antenn, en främre USB, en bakre USB, en Ethernet, en eSATA-port och ett telefonjack.

Dragen av DirecTV Digital Recorder mottagare

Andra funktioner i DirecTV DVR mottagare inkluderar möjligheten att pausa och spola tillbaka live HDTV för 90 minuter, YouTube-video visas på tv när den är konfigurerad med en Internet-anslutning, omedelbar återuppspelning, integration med Facebook eller Twitter, sökord programsökning och förmågan att programmera din DVR från var som helst med din mobiltelefon eller dator. De flesta DirecTV mottagare kommer med extra USB-porten på baksidan av mottagaren.

Ökad Inspelningen Kapacitet

USB-porten är inte en anslutning för att lägga till en extern hårddisk. DirecTV erbjuder en speciell port på sina high-end digitala videobandspelare använder Serial Advanced Technology Attachment eller SATA-anslutningsteknik att koppla upp specifika rekommenderade hårddiskar. Denna eSATA-port är port som ska användas i stället för att ansluta till den externa hårddisken för ytterligare lagring av inspelade program. Det här alternativet är inte tillgängligt på alla mottagare.

Ansluta till Internet

DirecTV ger en möjlighet för abonnenter att lägga DirecTV Cinema, som gör det möjligt att titta på filmer på efterfrågan genom en abonnents nuvarande Internet. Detta inkluderar att titta på precis släppt filmer på DirecTV nätet och välja från deras video bibliotek med över 6000 filmer. Denna ansökan kan kräva ytterligare utrustning och avgifter för att få tillgång till dessa funktioner.

Vad är USB MSC?

February 8

Mass Storage Device Class är en Universal Serial Bus anslutningsläge som gör att USB-enheter som mobiltelefoner och MP3-spelare att fungera som portabla hårddiskar. Det är särskilt användbart för att överföra innehåll till och från kompatibla enheter utan att använda tredjepartsprogram såsom fotoredigering och management-program och digitala medier programvara. Även känd som MSC-läge, det är kompatibel med Windows och Mac OS X operativsystem.

Fakta

I MSC USB-anslutningsläge kan du flytta musik, foto och videofiler till och från enheten med hjälp av "Drag och släpp" -metoden i Windows Explorer eller Finder på en Mac. Vissa enheter, dock inte tillåter överföring via MSC-läge för digital rights management eller upphovsrättsskyddat innehåll som köpts från musikaffärer online.

Möjliggör MSC Läge

Många mediaspelare och mobiltelefoner möjliggör MSC-läge automatiskt när den ansluts till en dator med USB-kabeln. Om det inte sker, måste du aktivera MSC-läge från enhetens skärm eller inställningar när du ansluter den till datorn. Om du inte vet hur du aktiverar MSC-läge, enhetens handbok innehåller vanligtvis information om att ändra USB-lägen.

överföra filer

När du har aktiverat MSC-läge och ansluta enheten till datorn med USB-kabeln, erkänner datorn automatiskt enheten som en hårddisk. Om du använder Windows operativsystem, visar enhetens hårddisk i Utforskaren. För Mac OS X-användare, är hårddisken visas på skrivbordet. Dra och släppa eller kopiera och klistra in filer från datorn till hårddisken laddar upp dem automatiskt till din mobiltelefon eller mediaspelare.

På ett säkert sätt Mata ut Enheter

Koppla ur enheten innan säkert mata ut det kan skada filerna. Om du använder Windows, "Säker borttagning av maskinvara" funktion som finns i meddelandefältet i Aktivitetsfältet är det säkraste sättet att mata ut USB-enheten. På en Mac fungerar papperskorgen som en utmatningsknapp om du drar enheter till den. Om du inte mata ut skivan ordentligt på en Mac, visar datorn ett varningsmeddelande som säger att du alltid ska mata ut USB-enheten innan du kopplar bort den.

Vad är USB-porten på DirecTV HD DVR för?

July 30

Vad är USB-porten på DirecTV HD DVR för?


När du bor i ett landsbygdsområde, för det mesta den enda möjligheten att få tv är via en satellit-TV. DirecTV (directv.com) erbjuder abonnenter olika visning paket alternativ för att ta emot satellit-TV. Med kopplar ihop en parabolantenn ansluten till en intern kabelanslutning kan flera rum i åtnjutande av satellit-TV. Med sina olika paket, DirecTV erbjuder också valet av en högupplöst digital videobandspelare mottagare med många portar, inklusive USB-portar som finns på enheten.

DirecTV HD DVR

DirecTV erbjuder ett val mellan flera HD DVR för användning med tecknade program. HD DVR arbetar med det paket som inkluderar HD-kanaler. Med DVR, har du flera timmars inspelning kapacitet direkt till DVR för senare granskning. HD DVR-mottagare levereras med två USB-portar på baksidan av mottagaren, beroende på den specifika modellen. Back USB-portar, som i oktober 2011 är reserverade för framtida bruk, enligt DirecTV, och är inaktiva

eSATA-portar

Många abonnenter ser till USB-porten som ett medel för att fästa en sekundär hårddisk till DVR i syfte att lägga till ytterligare inspelning lagring. Om du inte har beställt en DirecTV paket ännu men funderar på det, och om du vill lägga till mer inspelning lagringskapacitet till enheten, se till HD DVR mottagare som har en extra Serial Advanced Technology Attachment port tillgänglig, eftersom inte alla mottagare har denna funktion. Dessa system är kända genom inkluderande av en eSATA-port på mottagaren.

USB-portar

Även DirecTV har noterat att USB-portarna på alla mottagare, inte bara HD digital videobandspelare, är för framtida bruk, kan de användas för att ladda en mobiltelefon eller en iPod med rätt USB fäste för enheten. Annat än att de har liten nytta, eftersom de inte kan användas för att koppla upp ytterligare lagring utrustning eller hårddiskar som i oktober 2011.

Ansluta till Internet

DirecTV faktiskt tillhandahåller ett alternativ för dig att ansluta din HD DVR mottagare till Internet via din befintliga Internet. Detta kan ge tillgång till DirecTV ytterligare videobibliotek med över 6000 filmer visas på begäran med rätt utrustning. Ta reda på mer om detta alternativ, kontakta DirecTV.

Vad är en FTA system?

October 30

Vad är en FTA system?


En FTA-systemet är en typ av satellit-TV installation som är utformad för att förvärva Free-to-air (FTA) kanaler. Systemet består av en parabolantenn, en set-top box-mottagaren och TV: n.

Betydelse

FTA-system får de fria tv-kanaler som sänds över etern i en okrypterad signal. Det finns ingen avgift eller abonnemang som krävs för att titta på FTA-kanaler.

Fungera

Parabolen används för att förvärva FTA signaler. FTA mottagare set-top-box fungerar tillsammans med parabolantenn att sända signalen i ett format som är kompatibelt med TV: n.

Fördelar / Överväganden

FTA system kan du titta på satellit-TV utan en rejäl faktura varje månad och du kan använda din befintliga parabolantenn som en del av systemet. Även om det är betydligt billigare, är visningsalternativen begränsas till FTA kanaler som finns tillgängliga.

Vad är USB-portar på Vizio för?

February 24

En USB-port på en TV har potential att förbättra enhetens funktion och göra det lättare för dig när du öppnar innehåll. Om du har en Vizio TV, kan det levereras som standard med en USB-port på sidan, eller flera USB-portar på baksidan och sidan. Dessa USB-portar kan fylla ett antal underhållningsfunktioner.

åtkomst till Bilder

Använd USB-porten på sidan av Vizio TV att få tillgång till bilder. Om du har bilder som sparats på en bärbar USB-enhet, kopplar helt enkelt enheten i TV. Alla dina bilder kommer att vara direkt synliga på TV: n. Detta gör det möjligt att se dina bilder på en stor skärm utan att behöva ansluta din TV med datorn.

Lyssnar på musik

Använd USB-porten för att spela musik. Spara musik på en bärbar USB-enhet, och sedan in enheten i TV: n och börja spela dina favoritlåtar genom högtalarna på din TV. Om TV: n är ansluten till ett surround ljudsystem, ger detta dig en möjlighet att spela din musik på en starkare ljudsystem än datorn erbjuder.

spelar filmer

USB-porten på din Vizio TV gör det också möjligt att titta på filmfiler. Till exempel, om du har en film sparas på din dator, kan du kopiera den till din hoppa enhet. Med enheten placeras i USB-porten på din Vizio TV, kan du enkelt njuta av dina filmfiler på en stor skärm utan att behöva ta itu med kablar för att ansluta datorn och TV.

firmware Update

Vizio tv firmware som körs många av TV: ns funktioner. För att göra USB-portarna på några äldre Vizio sätter funktionell, måste du uppdatera den inbyggda programvaran. Gör detta genom att ansluta TV: n till Internet via ett Wi-Fi-anslutning eller med en Ethernet-kabel. När den fasta programvaran har uppdaterats, bör USB-portar blir funktionell.

Vad är USB-felsökning för en Android?

May 18

Vad är USB-felsökning för en Android?


Du kanske har hittat ett alternativ som kallas "USB debugging" på din Android-enhet när du bläddrar igenom enhetens meny "Inställningar", men om du inte är en utvecklare, kommer du förmodligen aldrig har en användning för den här funktionen. USB-felsökning är ett väsentligt drag utveckling som låter programmerare överförings program från en Android Development Kit på en dator till en Android-enhet för att testa. Användare installerar vanligen appar via Google Play Store eller annan marknadsplats; USB-felsökning kan utvecklare testa en app på en faktisk enhet utan att behöva lista pågående app i en App Store.

Felsökning i utvecklingsprocessen

Misstag är oundvikliga vid programmering. Ibland kan en utvecklare gör något enkelt som att skriva fel tecken eller infoga fel kommando; andra tider utvecklaren gör väsentliga fel i koden. Istället för att skriva en Android app från början till slut och hoppas på det bästa, kan utvecklaren använda felsökningsprogram för att kontrollera syntaxfel. Android-utvecklare kan testa i pågående program på dator emulerade Android-enheter och på Android-enheter själva.

Real World Testing

Utvecklare använder Android USB felsökning för att testa program i en verklig miljö på en fysisk Android-enhet. Att kunna överföra en i utveckling appen en fysisk Android-enhet kan påskynda utvecklingsprocessen. En utvecklare kan kompilera en app med Development Kit och installera det på en Android-enhet via USB felsökning. I stället för att bara titta på appkoden, låter USB debugging en utvecklare leka med appen på en fysisk enhet under utvecklingsprocessen. USB debugging hjälper utvecklare att förstå hur användargränssnittet kommer att utföra i verkliga förhållanden. Dessutom kan testa på en fysisk enhet identifiera maskinvarukompatibilitet och prestandaproblem. Använda en faktisk enhet är det enda sättet att testa några hårdvarufunktioner som accelerometern.

Av emulering Alternative

Android Software Development Kit erbjuder en robust mobil enhet emulator som körs på en dator. Android emulatorn används för att skapa virtuella enheter för att ge utvecklare en uppfattning om hur väl en app kommer att arbeta på en faktisk enhet. Emulator kan testa för kompatibilitetsproblem med enheter och enhetsfunktioner som utvecklaren inte har tillgång till. Däremot kan emulering vara krävande på hårdvara, som inte kan köra virtuella enheter verkliga hastigheter.

Aktivera USB-felsökning

Processen att aktivera USB-felsökning är olika beroende på enhetens Android version. USB-felsökning är gömd på Android 4.2 och senare som standard; Du kan avslöja alternativet genom att gå till "Inställningar", välj "Om telefonen" och knacka "Build nummer" sju gånger. Du kan aktivera USB-felsökning på Android 4.0 och senare genom att öppna "Inställningar", välj "Utvecklare Alternativ" och markera rutan bredvid "USB-felsökning." Du kan aktivera USB-felsökning på Android 2.x-3.x enheter genom att öppna "Inställningar", välj "Program" knacka "utveckling" och markera rutan bredvid "USB-felsökning."