vad kostar renovera skinnklädsel bil

Hur man tar hand om skinnklädsel av en bil

January 29

Hur man tar hand om skinnklädsel av en bil


Hålla din bil i tip top form kommer att hjälpa den håller längre så att du får ut det mesta av dina pengar. De flesta människor tror att du behöver bara hålla jämna steg med oljebyten och tvätta smuts från utsidan av bilen för att hålla det fint. I själva verket är det lika viktigt att hålla bilens interiör ser ren och i nyskick. Tänk dig att försöka sälja din bil med bleka lädersäten verser sälja det med lädersäten som ser lika bra som den dagen du köpte dem.

Instruktioner

1 Parkera bilen i skuggan. Sun bleknar läder. Om du inte kan hitta en skuggig plats, använder vindruta solskydd. Dessa nyanser kostar allt från $ 20 till $ 50. De hålla solen ur bilen. Nyanser hjälper också din bil stanna svalare på sommaren.

2 Rengör och skydda dina bilsäten med läder våtservetter, såsom Armor Alla helt. Dessa våtservetter är lätt att använda och du kan lagra dem i baksätet på bilen. Torka bara ner era platser med dem och sedan kasta de smutsiga våtservetter bort.

3 Hitta en bomullskläder som du inte behöver längre. Använd bomullsduk att torka av insidan av bilen en gång i veckan för att hålla damm från att bygga upp.

4 Vakuum ut bilen en gång i månaden. Du kommer att behöva få i alla sprickor och sprickor i din lädersäten. Detta beror på att barn ofta kan få smulor i det som inte kommer att komma ut med regelbunden rengöring. Hålla bilen sugits hjälper till att förhindra skinnskador.

5 Hålla bilen sändes ut under sommaren. Läder blir varm och tillåter luftcirkulation kommer att skydda den från värmeskador.

Tips

  • Om något händer med din läder, köpa en reparationssats och fixa det genast.
  • Använd inte pappershanddukar för att rengöra din skinnklädsel. De kommer att lämna repor.

Hur man tar hand om skinnklädsel av en Nissan bil

May 26

interiörer läder kan ge din Nissan en lyxig känsla överträffar vanlig tygklädsel. Medan många människor är angelägna om att uppleva utseendet och känslan av läder interiör för sig, mängden vård och underhåll som krävs för att hålla din skinnklädsel ser sitt bästa kan låta lite nedslående. Lyckligtvis är vård och underhåll för din läder Nissan interiör faktiskt ganska enkelt. Din skinnklädsel kommer att gynnas mest av ljus, vid behov, rengöring med noggrann detalj var 3 månader. Korrekt skötsel och underhåll kan hjälpa dig att undvika vanliga läder problem såsom sprickbildning och blekning.

Instruktioner

1 Använd en mjuk borste för att ta bort smuts och damm som samlats på Nissans skinnklädsel. Var försiktig när du borstar bort smuts och damm för att undvika att repa skinnklädsel i bilen.

2 Doppa en mjuk bomullstrasa i varmt vatten och diskmedel och vrida ur överflödigt vatten. Använd fuktig bomullstrasa för att torka av skinnklädsel i Nissan. Torka bort eventuell fukt kvar på sätena med en mjuk, torr bomulls rengöringsduk.

3 Applicera en läderskydd grädde produkt till en mjuk, torr trasa och använd trasa för att sprida läder skyddet i ett tunt, jämnt lager över ytan på din skinnklädsel. Låt läder beskyddare kräm för att tränga in i skinnklädsel enligt anvisningarna på förpackningen.

4 Placera en vindruta skugga i vindrutan på din Nissan när bilen är parkerad i direkt solljus. Vindrutan skugga kommer att bidra till att förhindra din skinnklädsel från blekning i solen.

5 Städa upp någon mat eller dryck spillts på din Nissan läderklädsel så snart som möjligt. Torka bort spilld mat eller dryck med en mjuk, torr bomulls rengöringsduk. Upprepa steg 2 för att avlägsna eventuella kvarvarande rester från skinnklädsel i Nissan bil.

Tips

  • För bästa resultat bör du endast använda bomull eller mikrofiberdukar, snarare än pappershanddukar, vid rengöring skinnklädsel. Även till synes mjuka pappershanddukar kan skrapa på ytan av din skinnklädsel.
  • Innan du använder någon automatisk invändig rengöring produkt, applicera produkten i ett icke synligt område för att testa colorfastness.

Skinnklädsel Bilvård Tips

November 7

Skinnklädsel Bilvård Tips


Det brukade vara så att läder påträffades endast i high-end bilar, men nu även mellanklassbilar och SUV: ar kan ha en skinnklädsel. Vissa lädersätena är belagda med ett tunt lager av vinyl för att skydda lädret från UV-strålning, oljor från passagerarnas hud, fett från snabbmat måltider äts på språng, och ingrodd smuts. Andra är inte skyddade och kräver extra omsorg. Att hålla bilens skinnklädsel i tip top form underlättas av tillgängligheten av läderrengöringsmedel, balsam och skyddande, som säljs i auto, narkotikahandel och järnaffärer i hela landet.

Typ av läder

Läder kan användas många ställen inne i bilen, inklusive säten, dörrpaneler, instrumentpanel, ratt och växelspak. Några eller alla av lädret kan vara vinyl-belagda. För att avgöra vilken typ av läder används där, applicera några droppar kallt rent vatten till läderytan. Om vattnet absorberas, är lädret inte beläggas; om vattnet repelleras, är lädret beläggas. Om efter vattentestet du fortfarande skeptisk, titta i bruksanvisningen eller kontakta återförsäljaren.

Lädervårdsprodukter

Utan att bry sig om din skinnklädsel ordentligt, kommer läder förlora sin lyster och kan spricka när den blir mindre flexibel. För att förhindra detta måste du först rengöra läder, och sedan skick den. Avlägsna oljor, fett och smuts med en mjuk, ren trasa. Testa en läderrengöring på ett icke synligt område innan du använder den hela --- du inte vill ta bort läder färgämnet vid rengöring. Om gunk har fastnat i sätes sprickor, använda en klädsel borste för att ta bort det på ett säkert sätt. Sedan återfukta skinnklädsel med en läder balsam. Konstruerad för att absorberas i cellen fibrerna kommer balsam att förhindra din skinnklädsel spricker när den åldras. Du kan avsluta genom att spraya en läder Protectant produkt på din inredning också.

vård Frekvens

Rutinmässig rengöring och konditionering rekommenderas för alla läderprodukter. Överväga rengöring och konditionering din skinnklädsel två gånger om året. Använd läderrengöring mer regelbundet på förarsätet, växel och ratt. Detta kommer att bidra till din inredning varar livet på din bil, lastbil eller SUV.

förebyggande åtgärder

Skydda din skinnklädsel från solen och värmen genom att täcka din bil fönster eller parkering det i skuggan. Läder åldras snabbare när den värms upp. Dessutom, ta bort vassa föremål från dina fickor innan sitter i ett skinn för att undvika repor materialet eller, ännu värre, rippa den.

Hur man tar bort fläckar från skinnklädsel

September 4

Hur man tar bort fläckar från skinnklädsel


Skinnklädsel ökar bilens komfort och utseende. Eftersom du vanligtvis betala mer för skinnklädsel i en bil, ta extra åtgärder för att säkerställa att det förblir ren. Tackla fläckar på skinnklädsel så snabbt som möjligt för det enklaste fläckborttagning. Använd leveranser som finns i hemmet för att avlägsna en mängd olika fläckar och återställa utseendet på din skinnklädsel.

Instruktioner

1 Skopa upp något fast fläck substans med hjälp av en sked eller spatel. Förfoga över den i en soppåse.

2 Avlägsna vatten och andra flytande fläckar genom uppsugning upp fukt med hushållspapper. Byt till en ren pappershandduk ofta, och fortsätter att sudda tills inga ytterligare likvida överföringar till pappershandduk. Öppna fönster för att påskynda torkningsprocessen och att ingen vatten suger in i porerna i lädret.

3 Behandla mat fläckar genom att dämpa en ren trasa med vatten. Lägg en droppe eller två av mild diskmedel och gnugga trasan tillsammans för att skapa tvållösning. Torka maten fläcken från läder, med hjälp av lite mer skrubb åtgärder där fläcken är tyngst. Följ genom att skölja med en ren trasa fuktad med kallt vatten, sedan torka skinnklädsel med en annan ren handduk.

4 Hur man tar bort fläckar från skinnklädsel

Agera snabbt när det handlar om bläckfläckar.

Tackla bläckfläckar på din skinnklädsel så snabbt som möjligt. Blöt en bomullstuss i tvättsprit och pressa ut överskottet. Badda på bläckfläck från utsidan av fläcken, arbeta dig i. Byt till en ny bomullstuss fuktad med tvättsprit och upprepa som fläcken blir ljusare. När bläcket fläcken tas bort från din skinnklädsel, följa genom att torka av med en trasa fuktad med vatten. Torka med en annan ren trasa.

5 Ta bort krita eller andra vax-baserade fläckar från din läder kupén genom att placera en pappershandduk över krita fläcken. Värm en kläd järn till den lägsta inställningen, sedan gnugga den över fläcken och pappershandduk. Värmen från järnet smälter vaxet och orsaka krita fläcken att överföra till pappershandduk. Använd inte en högre inställning värme på järn, eftersom det kan skada lädret.

Tips

  • Håll en leverans av pappershanddukar i handskfacket för snabbt torka-ups av fläckar och spill.
  • Undvik frestelsen att tenderar att spill under körning. Anländer till din destination säkert, då tenderar att spill och fläckar.

Hur man designar en anpassad skinnklädsel

April 5

Hur man designar en anpassad skinnklädsel


Vid utformningen av en anpassad skinninredning för din bil, kommer din personliga stil återspeglas inthe färg och andra unika funktioner som du väljer. Håll hållbarhet design och material i åtanke så det är lockande, men kommer också att pågå. Oavsett om det är för en lastbil, skåpbil eller sportbil, kan din egen skinnklädsel vara ett uttryck för din unika personlighet.

Instruktioner

1 Bestäm hur mycket pengar du vill spendera på din inredning. Även om du kan leta efter de bästa priserna för din design, med hjälp av en massa färger, kommer material eller komplicerade mönster ökar kostnaden för den färdiga produkten.

2 Besluta vilka färger du vill att din skinnklädsel att vara. Bestäm om du vill färger som matchar bilens exteriör, färger som användes i fabriken inre, eller helt olika färger. Läder kan färgas till nästan vilken färg och nyans som du väljer. Färger som turkos, blått och gult var ganska typiska interiörfärger på 1960-talet och 1970-talet, medan svart, solbränna och grått är typiska interiörfärger för bilar under 1990-talet och 2000-talet.

3 Bestäm vilken typ av läder som du vill. Läder alternativ som sträcker sig från mjuk och obehandlad till tät och bestruket kan användas för fordonsindustrin inredning. Tänk på hur mycket slitage insidan av bilen kommer att få och välja den typ av läder som du vill detta. För interiörer som kommer att få mer användning, kan en belagd eller förseglas läder vara det bästa valet, eftersom mindre färgning och skada.

4 Bestäm var du vill placera lädret i din inredning. Traditionellt är läder som används för säten och armstöd. Andra platser att överväga att sätta läder i din inredning är mittkonsolen, instrumentbrädan och dörrpanelerna.

5 Dra ut vissa konstruktioner för din inredning. Designen kan vara traditionella eller mer unik. Några alternativ att överväga är där sömmarna i lädret kommer att bli, om du vill ha mönster som eld eller ränder i läder, eller om du vill ha en basfärg med accenter i en annan färg. Ju mer komplicerad design är, desto mer kan det kosta.

6 Bestäm om du vill broderi på skinnklädsel. En traditionell plats för läderinteriörer som ska broderas är på huvudet vilar på framsätena. Nästan allt kan broderas på huvudet vilar som namn, motorspecifikationer eller fordons emblem.

Hur man installerar custom skinnklädsel

May 24

Hur man installerar custom skinnklädsel


En anpassad skinnklädsel ger bilen ett unikt utseende och lägga till en touch av lyx. Läder är också lättare att rengöra än ett tyg interiör och kan öka andrahandsvärde. Skapa en anpassad läderimitation i bilen behöver inte vara dyrt; du kan passa läder själv utan att på ett professionellt. Allt du behöver är tid och tålamod för att göra jobbet.

Instruktioner

1 Börja med att ta bort framstolarna. Använd en skiftnyckel för att lossa de fyra bultarna som håller sätet till golvet. Om sätena är elektrisk, kan du behöva koppla elledningar under sätena. Gör detta med försiktighet.

2 Luta tillbaka sätet för att dra ut den ur bilen och ta den till ett anvisat arbetsområdet.

3 Ta bort de gamla klädslar. Luta sätet så det är på sin bas för att få tillgång till skruvarna på undersidan av plast eller klädseln. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från locket och skjut den.

4 Börja ta bort den gamla klädseln. Om du tycker att det är svårt att ta bort, kontrollera att alla hog ringarna har tagits bort. Använd samma metod för att ta bort locken från alla säten.

5 Dra plastringen från basen av sätet; Detta är det som håller locket på plats. Du kommer att finna att överallt, är det hog ringarna som håller locket. Här plastringen säkrar den; därför måste detta tas bort.

6 Ta bort nackstödet genom att trycka på knappen vid sidan av nackstödet stolpen och dra ut den.

7 Lägg ut den nya läder för att ta reda på var allt går. Börja med de inre sömmar, fästa läder med hog ringar och låsringar tång. Stäng varje låsringar med tången, se till att de är säkra och att lädret dras tätt.

8 Jämna ut lädret, och stoppa in den i hörnen. Se till att du har placerat alla hog ringar korrekt.

9 Samla bultar och skruvar för att sätta stolarna tillbaka in i bilen. Kom ihåg de fyra skruvarna som höll sätet ner? Du behöver dem nu. Få någon att hjälpa dig att sätta stolarna på plats. Dra åt skruvarna med nyckel och använd skruvmejseln för att dra åt skruvarna. Se till att platserna är säkra.

Det bästa sättet att behålla skinnklädsel

May 24

Det bästa sättet att behålla skinnklädsel


Läder ger en attraktiv och bekväm interiör till de flesta fordon. Även om denna typ av klädsel kräver mindre underhåll än traditionella tyg inredning, regelbunden rengöring och konditionering är nödvändig för att upprätthålla vacker och smidig sittplatser medan du kryssning.

Instruktioner

1 Avgöra vilken typ av läder din inredning består av genom att placera ett par droppar vatten på ytan. Om den inre är riktigt läder, kommer vattnet att absorberas av tyget. Vattnet kommer att förbli på ytan i droppar om det inre har behandlats med en vinyl finish. Du kan också kolla med bruksanvisningen om vilken typ av läder interiör du har.

2 Köp läder rengöring tvål och balsam som är specifik för din typ av skinnklädsel.

3 Applicera en liten mängd av läder tvål (enligt tillverkarens instruktioner) till en mikrofiberduk.

4 Gnid tvålen i lädret en sektion i taget. Använd små cirkulära rörelser när du arbetar tvål in i kupén.

5 Torka av tvål från insidan med en lätt fuktig trasa.

6 Torka den sköljda med en ren och torr mikrofiberduk.

7 Täck insidan med ett tunt lager av kvalitet läder balsam appliceras med en ren, torr mikrofiberduk.

8 Upprepa rengöring och konditionering processen två till tre gånger per år för att bibehålla kvaliteten på din skinnklädsel.

Vad kostar det att bygga ett kit bil?

September 23

Det finns över 50 olika tillverkare som producerar kit som sträcker sig från $ 6000, till över $ 50.000. Att köpa satsen en sak, men du har fortfarande att sätta ihop och göra det köras. Så kan den totala kostnaden för just din kit kosta mer eller mindre, beroende på vem du vet, och vad stödja bygga ut system på hand

Basic Kit

Vid den nedre änden finns organ kit som i första hand är avsedda att antingen skapa en egen kaross placeras på en befintlig chassi, såsom en Volkswagen, hela vägen upp till ändamål kit som innehåller allt du behöver för att bygga en bil. Den genomsnittliga typiska 2009 kostnaden är ca $ 12.000.

Kropp och Finish

När du köper kit, måste du måla det, och det kommer att vara alla typer av alternativ i detta fall. Är du fokuserar på att bygga en bil som ser bra sitta stilla, eller kommer satsen vara en daglig förare, eller båda? Ju mer detaljerad lack, desto högre kostnaden bli.

Hjul och däck

Hjul / däck kombinationer är ett annat område där du kan spendera mer eller mindre, beroende på ändamål. Dessa komponenter kan variera från $ 200 till över $ 2500 per hjul och med 2009.

Motor och växellåda

Detta är ett annat område där lämpligheten ändamål kommer in. När gäller motorer, är himlen gränsen, och det finns kit byggare som har tillbringat bokstavligen tusentals på sina motorer. Samma för växellådan. Återigen, desto mer tid och detalj du lägger in i systemet, desto mer kommer att kosta.

Verktyg och bygga Facility

Om du har ett garage, och du har utrymme att arbeta på bilen; bra. Men om inte, figur i kostnaden för en anläggning. När det gäller verktyg, är det antagligen kommer att bli några ytterligare system som svetsutrustning, eller en chassi jigg som behövs för att avsluta jobbet. Lyckligtvis finns det dock maskinuthyrningsföretag överallt, så anser denna kostnad också.

slutliga kostnaden

Så har vi en $ 12.000 grundsats, och nu du räkna ut vad den slutliga bilen kommer att kosta mindre svett kapital. Antagandena är att du har alla verktyg, genomsnittlig lack, hjul / däck combo, och måla, och du kommer att behöva hyra en anläggning. Vid slutet av dagen, den sista "all in" kostnad breakout ser ut så här:

Grundsats kostar $ 12.000

Verktyg $ 409

Elsystem 916 $
Förbrukningsartiklar $ 374

24 månaders garage hyra $ 6000
Motor / växellåda - $ 1009

Kylsystem - $ 314

Fjädring / styrning - $ 739

Bromssystem - $ 582

Avgassystem - $ 364

Säkerhet - $ 150
Bränslesystem - $ 369
Hjul och däck - $ 500
Kaross och tillbehör - $ 1170
Ytbehandling - $ 600
Inredning - $ 1340
Övrigt - 160 $

Den totala blir då: $ 35,696.00, vilket återspeglar en total kostnad förhållande av 3: 1, efter att ha startat med den ursprungliga satsen kostnad.

Vad kostar det att överföra en bil titel i Indiana County, Pennsylvania?

July 16

Vad kostar det att överföra en bil titel i Indiana County, Pennsylvania?


Varje gång en bil säljs eller begåvad med en ny ägare måste titeln överföras från namnet på den tidigare ägaren till den nya ägaren. Detta frikänner den tidigare ägaren från allt ansvar och ansvar, och ger den nya ägaren en laglig rätt till bilen så att hon kan få försäkring och lämna in en ansökan om bilen är skadad eller stulen. I Pennsylvania, måste en äganderättsöverföring ske i närvaro av en notarie på kontoret av en notarius publicus, en licensierad PennDOT agent äganderättsöverföring plats eller på en lokal DMV kontor.

Kostnader i samband med en titel Transfer

Från och med 2011, den enda egentliga kostnad för en äganderättsöverföring i Pennsylvania är det $ 22,50 titelövergångssumman. Om du använder en privat notarie eller titel överföringsmedel i stället för en DMV kontor, kan de ha extra avgifter för sina tjänster. Om bilen köps, måste köparen betala en 6 procent moms i Indiana County. För en out-of-state köp, finns det ytterligare avgifter i samband med registrering av bilen i Pennsylvania, och nya registreringsskyltar måste köpas för någon bil innan den kan köras.

Hur överföra ett Pennsylvania titel

För att överföra en Pennsylvania titel, måste ägaren underteckna och print avsnitt A på baksidan av titeln. Även i avsnitt A, köparens namn och adress anges och köparen kommer att underteckna och handavtryck samt. Köparen måste fylla i avsnitt D på framsidan av den i rubriken. Om bilen finansieras, det lienholder information och finansinstitut nummer, om en deltagare i den elektroniska Titel och Lien program måste ingå i titeln. För flera ägare måste varje ägare underteckna titeln individuellt. När dessa åtgärder är genomförda och notarized har titeln har överförts till den nya ägaren.

Överföring av en Out-of-State Titel

Vid överföring av en out-of-state titel, ägare och köpare måste följa lagarna i den stat där bilen för närvarande är registrerad. På de flesta titlar finns en plats för undertecknandet av både ägare och köpare, köparens information och en mätarställning. Om statens lag kräver att äganderättsöverföring bevittnas av en notarie, måste överföringen göras av en auktoriserad PennDOT agent. Agenten kommer också att hjälpa den nya köparen erhålla en Pennsylvania titel och registrering.

Gåvor och andra särskilda omständigheter

Vid överföring av en titel mellan familjemedlemmar i Pennsylvania, om bilen är inte en gåva, både ägare och köpare måste gå exakt som om försäljningen var till en oberoende part. Försäljningen är också föremål för moms. Om bilen är en gåva, är processen densamma, men det finns ingen moms betalas.

När du tar bort en panträtt, det finns en mängd olika faktorer som påverkar hur titeln är ordentligt överföras. Människor ta bort en panträtt från sin bil titel bör kontakta PennDOT med information om deras situation för specifika instruktioner om hur man går vidare (se Resurser).

Vad som orsakar en ren bil att få smutsar ner?

April 22

Vad som orsakar en ren bil att få smutsar ner?

Introduktion

Inne i bilen, kan ett antal saker orsaka en enda röra när du har städat. Men på utsidan av en nyligen tvättas, glänsande ren bil, visas smuts mystiskt. Under en period av dagar, tar färgen på en tråkig utseende, fönster strimma med fläckar av smuts och eventuellt vatten stänkte på bilmärken en ännu större oreda. När en ren bil känns så smart vid beröring, det som gör smuts stick?

Vad Smuts håller fast vid

När bilens färg var nya, är chansen att tillverkaren har tillämpat en täckfärg, skrapa päls, eller glans päls som skyddade färg och metallen under färgen. Med tiden, smuts vidhäftning, friktion från tvätt och borsta mot sådant som buskar (för de få SUV som faktiskt går off-road) skadar denna täckfärg. Repor kvar kan vara mikroskopiska, men var och en kommer att öka ytan för damm, föroreningar, pollen, insekter och andra bitar av smuts att hålla fast vid.

Där Smuts Kommer Från

Om du någonsin sett damm flyta i en smal solstråle, du vet svaret. Luften runt omkring oss är fylld med små partiklar hela tiden. När en bil färdas i hög hastighet, luftflödet under bilen skapar platser på bilens yta där smutspartiklar kommer först vidhäftar. På ett medelstort halvkombi, till exempel, dessa fläckar är omedelbart bakom varje hjul och längs toppen av bakrutan. Med tiden ökar bredden av dessa smutssamlande områden som nya smuts klänger längs kanterna av zonen. Smuts fastnar annan smuts kommer att begränsas av luftflödet över fordonet. Med andra ord, kommer löst damm blåsa bort.

Varför Rain Gör en bil Smutsigare

Borde inte lämna bilen ut i regnet tvätta bort smuts? Regnvatten verkar så ren, så ren. Sanningen är att mikroskopiska smutspartiklar kan vara inom regnvatten. Vattenmolekyler bildar runt och binder till smutspartiklar. När regnet faller till jorden den samlar föroreningar från luften och levererar dem till ytor. När dessa "smutsiga" regndroppar torka lämnar de bakom föroreningarna som samlats. I områden med surt regn, vanligtvis områden tjockt med industrin, detta kan vara färgätande sura salter.

Framtiden för Biltvätt

Nanoteknikerna har utvecklat ämnen att gälla för bilar ytor som stöter bort smuts vidhäftning och möjliggör enkla vattendroppar, från regn, att bära bort smutsen. Tekniken kommer också att arbeta för att hålla vindrutor tydliga från regn utan användning av bilens vindrutetorkare. Se Resurser.