vakuumpumpa ac tid

Hur du väljer en AC vakuumpump

November 23

Hur du väljer en AC vakuumpump


En AC vakuumpump är en anordning som används för att rensa bil luftkonditioneringssystem. Pumpen skapar ett vakuum som kokar bort vatten från insidan av systemet. Fukt i AC-systemet kan orsaka allvarliga skador. Om du planerar en DIY luftkonditionering rengöra, måste du välja rätt AC vakuumpump som att få jobbet gjort.

Instruktioner

1 Välj om du behöver jobbet gjort snabb eller billig. För konsumenter låg på kontanter, är venturi typ av pump en bra satsning. Den går från din butik kompressorn till förmånligt pris. Men denna typ av pump inte dra samt ett vakuum, så att jobbet är sannolikt att ta mycket längre tid att slutföra. Elektriska vakuumpumpar är dyrare än venturi pumpar, men de drar en utmärkt vakuum och få jobbet gjort snabbt.

2 Kontrollera mikron-klassificering av pumpen. Den mikron-klassificering är den nivå av micron att pumpen fungerar på. Vattnet börjar koka på mikronnivåer 1500 och lägre. För en snabb och grundligt arbete, bör du leta efter en låg mikron rating för pumpen, företrädesvis 500 mikrometer eller mindre.

3 Samordna pumpen med det system du rengöring. Användning av en pump för liten för systemet kommer att förlänga den tid det tar att evakuera systemet. För AC-system upp till 10 ton i storlek, såsom personbilar, är den rekommenderade pumpstorlek 1,2-1,5 CFM (kubikfot per minut), medan för system upp till 50 ton, såsom de i traktorer, trailers och bussar, är 5-6 CFM.

Tips

  • A / C vakuumpumpar kan också hyras i stället för köpas plana ut.
  • Se till att du vet hur du använder pumpen och alla andra enheter som behövs för att rensa ut din A / C-systemet innan du börjar processen. Läs instruktionerna om all utrustning före användning.

Hur man ställer in en teknisk support tid för din iPhone 4

March 31

Hur man ställer in en teknisk support tid för din iPhone 4


Mängden företag som bedrivs på smarta telefoner ökar dagligen. Därför & rsquo; s nästan oundvikligt att någon gång du kommer att behöva ta itu med den frustration en oförutsedd och ofta obekväm tekniska problem. Lyckligtvis har Apple förenklat diagnostiska processen för sina iPhones genom att utnyttja sina teknisk support reps, även känd som & ldquo;. Apples experter & rdquo; Hellre än att slösa din tid på grepp om telefonen eller väntar på Apple Store, är den bästa lösningen för att ställa in en tid för att prata med en Apple Expert på telefonen.

Instruktioner

1 Tillgång Apple & rsquo; s iPhone supportwebbplats, och välj & ldquo; Kom igång & rdquo; knappen under & ldquo; Få mer Hjälp & rdquo. Välj & ldquo; Börja din Apple Expert Experience nu och rdquo; att fortsätta.

2 Logga in på Apple Support med ditt Apple-ID och lösenord, vilket är samma inloggning som du använder för att få tillgång till ett iTunes-konto.

3 Skriv in serienumret för din iPhone 4. Denna information kan hittas i Om skärmen på din iPhone. Från startsidan trycker du på "Inställningar" och sedan "Allmänt" och "Om" och rulla ner för antalet.

Om du inte kan komma åt Om skärmen på din iPhone, kan serienumret också vara placerad i iTunes på datorn genom att hålla ner Ctrl-tangenten och välja "Hjälp" och sedan "Om iTunes" (Windows) eller "iTunes" och sedan " om iTunes "(Mac). Efter att ha släppt kontrolltangenten, kommer du att se den senast anslutna iPhone & # 039; s serienummer som versionsinformation rullar.

4 Beskriv problemet som du upplever genom att välja från rullgardins alternativ. Du kommer att behöva ange om problemet är hårdvara eller mjukvara relaterade, vilken version av iTunes du har installerat, som datorplattform du kör och vilken kategori ditt problem avser. Skriv i fri form textrutan längst ned på skärmen om du vill ge ytterligare information om representanter stöd. Hit & ldquo; Fortsätt ".

5 Välj vilken kontaktmetod du föredrar: & ldquo; I & rsquo; ringer Apple senare & rdquo; eller & ldquo; Ring mig senare & rdquo. Om du väljer & ldquo; I & rsquo; ll ringa Apple senare & rdquo; du kommer att förses med ett avgiftsfritt nummer som du kan ringa så snabbt som möjligt. Om du väljer & ldquo; Ring mig senare, & rdquo; måste du välja vilken tidszon du befinner dig i, och väljer sedan ett alternativ från listan över datum och tider som är lämplig för dig. Ange ditt fullständiga namn, e-postadress och återuppringningsnummer när du uppmanas sedan slå & ldquo; Fortsätt & rdquo.

6 Kontrollera att du har skapat en supportärende med Apple. Detta bekräftas när du ser orden & ldquo; Ditt fall har skapats & rdquo; följt av datum / tid som du tidigare har valt.

Tips

  • Om du inte har ett Apple-ID, kan du skapa ett genom att besöka Apple Store.

Hur man justerar tid på en Armitron WR165

April 10

Den Armitron WR165 är en digital sportklocka med fyra knappar på kanten av ansiktet. Dessa fyra knappar styr alla funktioner hos klockan, inklusive inställning av tid och datum. Klockan kan visa både 12-timmars och 24-timmars tidsformat. I 12-timmarsformat, visar det skillnaden mellan am och pm genom att visa en pm indikator under den senare hälften av dagen.

Instruktioner

1 Tryck på knappen på det övre vänstra hörnet av klockan och sekunderna börjar blinka.

2 Tryck på knappen längst upp till höger för att ändra minuter.

3 Tryck på knappen längst ner till vänster för att växla till inställningen timmar. Tryck på den övre högra knappen för att ändra timmar.

4 Tryck på knappen längst ner till vänster för att växla till minuter. Tryck på knappen längst upp till höger för att främja de små inställningar.

5 Tryck på knappen längst ner till vänster för att växla till inställningen månad. Knappen längst upp till höger ändrar månaden.

6 Tryck på knappen längst ner till vänster för att växla till datuminställningen. Tryck på knappen längst upp till höger för att ändra datum.

7 Tryck på knappen längst ner till vänster för att växla till dagen inställningen. Tryck på knappen längst upp till höger för att gå igenom veckodagar.

8 Tryck på knappen längst upp till vänster för att avsluta inställningarna för datum och tid.

Tips

  • Du kan hålla ned knappen längst upp till höger för att föra inställningarna snabbare än att trycka på knappen flera gånger.
  • Håll utkik efter "pm" indikator vid fastställandet timmar medan klockan är i 12-timmarsformat. Annars kan du ställa in den för en förmiddag timme i stället för på eftermiddagen.

Hur man lägga tid på Cingular telefoner

May 10

Hur man lägga tid på Cingular telefoner


Tid måste läggas på Cingular förbetalda telefoner utsedda mellanrum för att hålla kontot aktivt. Cingular förbetalda telefoner är också känd som GoPhone från AT & T varumärke, eftersom Cingular har skyltas om till AT & T. Tid kan läggas till Cingular telefoner stegvis, baserat på den tid som behövs för samtal eller den mängd som behövs för att hålla tjänsten aktiv. Automatisk påfyllning alternativ kan också lägga tid på Cingular telefoner på en regelbunden basis. Utbudet av betalningsalternativ tillgängliga med Cingular och AT & T GoPhones låter dig lägga tid med kontanter, förbetalda värdekort och kreditkort.

Instruktioner

Lägga pengar med en pay as you go kortet via 611

1 Köp en GoPhone påfyllning kort personligen på en återförsäljare. GoPhone refillkort säljs av AT & T butiker, Walmart, Best Buy och många små närbutiker.

2 Skrapa folien placeras över PIN-koden på baksidan av GoPhone kortet.

3 Slå "611" på Cingular GoPhone och tryck på "Skicka" eller "Talk" för att initiera samtalet. När du uppmanas ange numret på baksidan av din GoPhone kort för att tillämpa kortet till din Cingular telefonräkningen.

Lägga pengar med en pay as you go kortet via på skärmen

4 Tryck på "End" knappen tills du kommer till startskärmen på din Cingular telefon.

5 Slå

"888" följt av kortnumret på baksidan av din Cingular eller AT & T GoPhone kort.

6 Tryck på "#" efter att numret.

7 Tryck på "Skicka" för att skicka din GoPhone kortinformation till Cingular eller AT & T och lägg saldot på kontot.

Lägg tid på Internet

8 Besök cingularrefill.com, som omdirigerar till sidan AT & T GoPhone där du kan lägga till tid till en Cingular telefon.

9 Klicka på "Go" knappen bredvid "Köp Airtime nu."

10 Ange ditt tiosiffriga Cingular mobilnummer på "Välkommen till GoPhone" sida, och klicka på "Fortsätt."

11 Välj den tid du vill lägga till din Cingular GoPhone genom att välja en dollar belopp.

12 Tillhandahålla betalningsinformation, när du ombeds och klicka på "Fortsätt" för att lägga tid att din Cingular GoPhone konto.

Hur får man tid via telefon

June 27

Hur får man tid via telefon


Dagens smarta telefoner använder Internet för att synkronisera sina interna klockor. Före Internet, var det vanligt att kalla en tjänst som skulle ge dig den exakta tiden på dagen. Dessa tjänster hänvisas globalt standardiserade klockor, såsom huvudklockan i Fort Collins, Colorado. Ett telefonnummer för huvudklockan i Colorado fortfarande existerar. Den automatiserade Tjänsten ger den exakta tiden på dagen varje minut på minuten. Tiden som anges är "allmän berg tid" GMT, och måste införlivas om du bor i en annan tidszon.

Instruktioner

1 Dial (303) 499-7111 på telefonen och låt nummer ringen.

2 Lyssna efter automatiserad tjänst för att plocka upp. Detta indikeras med ett pip.

3 Vänta för tjänsten att meddela den tidpunkt då minuten.

4 Införliva tid för att matcha den tidszon som du bor i med hjälp av tabellen ligger i Resources.

Hur ställer jag in tid och datum på My Uniden PowerMax 5,8 GHz telefon?

July 6

Hur ställer jag in tid och datum på My Uniden PowerMax 5,8 GHz telefon?


Uniden är ett japanskt företag som tillverkar trådlösa telefoner, medborgare bandet radioapparater, skannrar (under Bearcat namn) och marina radioapparater. Uniden reklamslogan är "En värld utan sladdar." Detta sammanfattar verkligen upp Uniden PowerMax 5.8Gghz sladdlös telefon. Den 5,8 GHz-tekniken garanterar att du kommer att utstå mycket lite störningar när du använder din trådlösa telefon. Även om många inställningar på din Uniden telefonen inte kommer att behöva ändras från fabriksinställningarna, kommer datum och tid måste ställas in manuellt när telefonen är installerad och fulladdat.

Instruktioner

1 Lyft en telefonlur från vaggan eller bas. Tryck på knappen under ordet "Meny" på LCD-skärmen på din telefon.

2 Välj menyn "Global Setup", välj sedan "Tid och datum" undermeny.

3 Tryck upp eller ner volymknapparna för att ändra veckodag. Tryck på knappen under högra pilen på LCD-skärmen för att spara och fortsätta.

4 Tryck upp eller ner volymknapparna för att ändra till rätt timme och tryck sedan på knappen under högra pilen på LCD-skärmen för att spara och fortsätta.

5 Tryck upp eller ner volymknapparna för att ändra till rätt minut och tryck sedan på knappen under högra pilen på LCD-skärmen för att spara och fortsätta.

6 Tryck upp eller ner volymknapparna för att ändra till AM eller PM. Tryck på knappen under ordet "Spara" på LCD-skärmen för att spara och avsluta. Vänta på bekräftelsetonen.

Tips

  • Det finns ingen anledning att ändra datum och tid på alla handenheter. Ställa in datum och tid på en handenhet kommer automatiskt att uppdatera dina andra registrerade handenheter. OBS: För att registrera en ny handenhet, placera handenheten i laddaren. Låt handenheten i basen tills meddelandet "Registration Complete" visas på LCD-displayen.

Hur lång tid tar en mobiltelefon batteriladdning Senaste?

January 14

Mobiltelefoner är vanliga i dagens samhälle och de flesta har troligen upplevt det välbekanta smärtan av att ha en telefonens batteri dör under olämpliga tillfällen. Mobiltelefoner drivs av batterier som kräver regelbunden infiltration. Den tid du använder din telefon och antalet tillämpningar utför alla kommer att påverka hur länge ett batteri räcker innan det måste laddas.

Cell Phone

Alla mobiltelefoner beror på ett litiumjonbatteri för att fungera. Batterierna är laddningsbara och måste vara inkopplad efter avloppet för att telefonen ska fungera. Litiumjonbatterier har en hållbarhet och är bara bra för ett visst antal avgifter, men de flesta telefoner kommer att pågå i 18 månader till 3 år, beroende på användning.

standby Charge

En telefon i vänteläge kan pågå uppåt 3 dagar, beroende på vilken typ av telefon och applikationer packade på den. Standby är den tid du inte aktivt prata eller använda telefonen behöver du bara på den. Ju äldre en telefon blir, desto kortare passningstid får men nya telefoner verkar vara i genomsnitt cirka 2 till 5 dagars standbytid.

Officiell Taltid

Officiell taltid avser den tid som telefonen kan användas för att prata innan batteriet tömmas helt. Nyare telefonmodeller erbjuder ofta höga prata engångskostnader. De flesta nya modellen telefoner erbjuder ungefär mellan 5-7 timmar officiell samtalstid per laddning. Den officiella taltid ingår också tid som används på andra program, inklusive textmeddelanden och bildtagande.

Phone Applications

Telefon ansökan kan tömma batteriet mycket snabbare än de annonserade prat gånger. Med hjälp av Internet, spela videospel eller spelar video / musik kommer att leda till en snabbare batteriet laddas ur tiden.

Age of Battery

Vissa människor tycker att som en telefon åldrar, kommer batteriet dör mer och snabbare; telefonen måste laddas oftare. Detta beror på fördelningen av litiumjonbatteri. Ett batteri börjar förlora förmågan att ta ut efter ungefär 18 månaders daglig användning.

Hur man ställer in tid och datum på en Sony Bravia

February 27

Hur man ställer in tid och datum på en Sony Bravia


Bravia, Sony varumärke high-definition LCD (liquid crystal display) TV-apparater, står för "bästa upplösningen Ljud Integrated Architecture." Sony Bravia LCD-TV har flera banbrytande teknik såsom minskning rörelseoskärpa och energieffektiva komponenter. Den TV-apparater också uppnå en hög bildkvalitet på grund av en integrerad processor som reglerar kontrasten. TV-menyn åtkomlig via fjärrkontrollen har flera alternativ för tweaking bild- och ljudkvalitet samt andra inställningar. I synnerhet tillåter dig att ställa in aktuell tid och dag.

Instruktioner

1 Tryck på den gröna "Power" -knappen på Sony fjärrkontrollen för att slå på TV: n. Tryck sedan den lila knappen "Meny".

2 Gå till menyn "Setup" genom att trycka på "pil ner" -knappen.

3 Tryck på "pil höger" för att komma till "Setup" alternativ på den högra panelen.

4 Navigera till alternativet "Klocka / Timers" genom att trycka på "pil ner" -knappen och tryck på "Enter" -knappen. "

5 Tryck på "pil ner" eller "pil upp" för att komma till "Aktuell tid" linje. Tryck sedan på "Enter".

6 Tryck på "pil ner" eller "pil upp" knapparna för att välja den aktuella dagen ( "måndag" till "Sunday"). Tryck på "pil höger".

7 Välj aktuell timme ( "1" till "12") genom att trycka på "pil ner" eller "pil upp" nycklar. Tryck på "pil höger".

8 Välj aktuell minut ( "00" till "59") genom att trycka på "pil ner" eller "pil upp" nycklar. Tryck på "pil höger".

9 Tryck på "pil ner" för att växla mellan "AM" och "PM" och välj den rätta. Tryck sedan på "Enter" och sedan på "Meny" för att avsluta inställningarna.

Vad är ett tids remspännare?

April 8

Vad är ett tids remspännare?


En bilmotor kräver yttersta precision från samspelet mellan dess många rörliga delar. De minsta tidsfel mellan ventiler och kolvar kan innebära en katastrof, lämnar föraren strandsatta med en förstörd eller svarar motor. De delar som håller en motor som drivs i perfekt synkronisering inkluderar kamremmen och kamrem spännare.

Kamremmen

Ventiler och kolvar måste arbeta tillsammans med perfekt timing för en bilmotor att göra sitt jobb ordentligt. Transmissionsremmen säkerställer att kamaxeln snurrar vid exakt halva hastigheten av vevaxeln, vilket gör att kamaxeln för att manövrera insugsventiler och avgas i perfekt synkronisering med rörelsen av bilens kolvar, enligt Family bildelar.

tensioner funktioner

Tidpunkten remspännaren bibehåller den korrekta nivån av spänning på transmissionsremmen för att hålla den i rörelse i perfekt synkronisering med de andra delarna av motorn. Enligt reparations Pal hemsida, en spännare består av en hävarm fäst med en axel till ett hus som kommer i kontakt med bältet. Springs nära spänn gör det möjligt att utöva kraft mot armen, som svarar genom att tillsätta rätt grad av spänning till bandet via en remskiva.

problem

Spännarremskivan måste utöva en konsekvent spänning på kamremmen att säkerställa korrekt motordrift. Familj Bildelar varnar för att om kamremmen glider i sin timing med en enda skåra, kan kolven slå en ventil, böja ventilen och eventuellt bryta båda komponenterna. Denna vändning kan lätt uppstå i en "störning motor", som placerar kolvarna och ventilerna på nära håll till varandra. En "icke-inblandning" motorn inte drabbas av livshotande skador på felaktig spänning och timing, men det kan plötsligt sluta fungera.

Underhåll och byte

Enligt Family Bildelar, kuggremmar kräver ersättning med vissa intervall i bilens livslängd. Dessa intervall kan variera från 60.000 till 105.000 miles, beroende på bandtypen och bilmodell. (Timing kedjor inte behöver bytas ut, enligt Popular Mechanics.) Spännaren kan slitas ut över tiden, så Familj Bildelar rekommenderar att bilverkstad ersätta spänn på samma gång som bandet. När spänn emot nya remmen skall bältet linje perfekt med tidsmarkeringar på motorn så att cylindrarna och ventilerna arbetar tillsammans i rätt ordning.

överväganden

Sensible reparationsstrategi innebär ofta ersätta flera komponenter som tenderar att slitas ut vid ungefär samma tid, eftersom kunden kan spara arbetskostnader genom att allt arbete i ett besök i butiken. AA1Car.com konstaterar att kuggremmar, spännare och vattenpumpar tillhör denna grupp, tillade att placera en ny kamrem på en sliten spännare helt enkelt kan leda till ett annat band fel.

Jeep Wrangler tids Instruktioner

April 9

Jeep Wrangler tids Instruktioner


Du kan justera tändinställningen på din Jeep Wrangler genom att vrida distributören några grader. Detta förfarande är möjligt på 4.2L motormodell endast om. På 2.5L och 4.0L modeller, Electronic Control Unit (ECU) kontrollerar tändningsinställningen. Innan du börjar, se till att du har rätt timing examen och varvtal vid tomgång som anges av fordonstillverkaren. Denna information ligger på Vehicle Emission Control Information (věci) etikett i motorrummet. Om etiketten saknas, kontakta din bilägaren eller fordonsservicemanual.

Förberedelser för justering

Timing din Jeep är bäst när du har kört fordonet i cirka 20 minuter för att kontrollera att motorn har nått arbetstemperatur. Parkera bilen på en säker plats och ställ in sändnings Park (automatisk) eller neutral (manuell), tillämpa "parkera" bromsar och stänga av motorn.

Leta reda på tidsskalan på kåpan ovanför vevhuset remskiva vid frontänden och skåran på vevhuset remskiva eller vibrationer dumper, intill tidpunkten skala. Om de är svåra att se, rengöra skalplattan och remskivan. Markera sedan markeringarna med vit krita eller korrigeringsvätska.

Anslut ett stroboskop till batteriet och klämma kabeln med den lilla rektangulära rutan i slutet på tändkabeln på den första cylindern (cylindern närmast framsidan av motorn). Koppla sedan bort Datoriserad Emission Control (CSC) vacuum switch tråd. Denna tråd ligger på toppen av ventilkåpan. Också dra sugslangen på distributören och plugga slangen med en stjärnskruvmejsel av rätt storlek.

Se till att tidsljustrådar är ur vägen för rörliga delar. I alla tider, under detta förfarande, vara medveten om den roterande kylfläkt så att du inte röra den av en slump med händerna eller en del av utrustningen.

Timing tändsystemet

Starta motorn, ökar tomgångsvarvtalet till 1600 rpm och justera tomgångs till det nummer som anges på věci etikett, genom att följa förfarandet som beskrivs i samma etikett. Om du inte har denna etikett, kontakta din bilägaren eller fordonsservicemanual.

När du är klar, sikta tidpunkten ljus till graderad skala på frontkåpan och se hur många på skalan skåran på remskivan pekar på. Om du behöver justera den, lossa muttern på distributören hållande klämma. Sedan, när du pekar tidpunkten ljus på skalan, ta distributören vid basen och vrid den långsamt medsols eller motsols, för att rikta in skåran på vevhuset remskivan till motsvarande grad ges på věci etiketten. Dra sedan åt distributören klämman. Dubbelkolla och se till att skåran är fortfarande pekar på rätt nummer.

Efter det kan du ansluta slangarna och korrigera tomgångsvarvtalet till en angiven på věci etiketten. Sedan stänga av motorn och ta bort tids ljus.