vem köper gamla bilbatterier

Vem köper gamla mobiltelefoner?

May 21

Varje år miljarder nya mobiltelefoner köps runt om i världen. De flesta mobiltelefon användare att uppgradera vartannat år när de förnyar sina kontrakt medan andra förnya oftare för att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken. Vad händer med alla gamla telefoner? Vissa företag kommer att erbjuda kontanter eller kredit mot en ny köp om du använder deras tjänster för att göra sig av med den använda enheten.

Betydelse

Varje gång en konsument uppgraderingar, hon lämnade undrar vad man ska göra med sin gamla enhet. Många hamnar i papperskorgen. Andra ges till vänner eller familjemedlemmar som behöver ersätta sina befintliga enheten men inte har råd det höga priset på en ny telefon. Vissa får kastas in i en låda eller garderoben, aldrig att användas igen. Att hitta en person eller grupp för att köpa en begagnad mobiltelefon är ett värdefullt alternativ till det hamna i en deponi. Oavsett hur gammal telefonen är eller vilken form det är i, kommer vissa företag gärna ge dig en liten avgift för din begagnade enhet.

Takt Butler Corp.

Pace Butler är ett av många företag som erbjuder att köpa tillbaka använda mobiltelefoner för bättre än genomsnittliga priser. Konsumenterna besöka deras hemsida (se Resurser nedan) och jämföra deras modell med listan återköpspriset. När kunder vet hur mycket telefonen är värt, kan de skriva ut en portofritt etiketten och skicka telefonen som skall inspekteras. Om telefonen visar att möta återkraven, Pace Butler utfärdar en check på det överenskomna beloppet. I många fall Pace Butler kommer att betala uppåt på $ 75 för begagnade enheter som är i gott skick. För kunder som skickar fler än tre telefoner, kommer Pace Butler betala kostnaden för sjöfarten, liksom. Pace Butler arbetar också med grupper för att köpa tillbaka mobiltelefoner för att samla in pengar till projekt.

Sälj din Cell

Sälj din mobiltelefon fungerar på samma sätt som Pace Butler, men i stället för att kräva att konsumenten för att skriva ut leveransetiketten och skicka in telefonen, sälja din mobiltelefon skickar ett portofritt kartongen till den som begär en. Sälj din Cell accepterar telefoner från alla stora flygbolag och alla stora märken av enheter. Betalning sker till kunder inom 30 dagar efter mottagandet av enheten via post.

Köp Mina Tronics

Köp My Tronics är en annan webbplats som erbjuder kontant betalning för begagnade mobiltelefoner. Till skillnad från många liknande sajter, Köp My Tronics accepterar också iPod, iPhone och många smartphones såsom BlackBerry och handdatorer. Köp My Tronics betalar även för spelkonsoler, digitalkameror och bärbara datorer. Betalning skickas via check eller PayPal när enheten har inspekterats för skador och användbarhet. Köp Mina Tronics krediterar fraktkostnader vid tidpunkten för betalning av upp till $ 5 per objekt, så länge varan är värd mer än 10 dollar utbetalning. Fraktkostnad varierar beroende på den plats från vilken du skickar varan, men Köp My Tronics rekommenderar försäkring paket värda mer än $ 100.

Andra alternativ

Om den telefon du vill sälja inte kommer att få dig topp dollar på platser som nämns ovan, kan eBay vara ett annat alternativ. Även om telefonen inte fungerar rätt, kan du kanske göra några dollar genom att sälja enheten. Köpare köper vanligen död telefon för delar. Ett annat alternativ är att donera enheten till välgörenhet. Många välgörenhetsorganisationer acceptera donationer av mobiltelefoner som en del av en insamlingsinsats. Kontrollera med din lokala skyddsrum för att se om de kan behöva en telefon.

varningar

Placera inte en begagnad mobiltelefon i papperskorgen - det innehåller giftiga ämnen. Vissa samhällen erbjuder fastighetsnära återvinningsprogram som accepterar mobiltelefoner och liknande enheter. Om detta inte är tillgänglig i ditt område, kontrollera med lokala hem förbättring återförsäljare eller kontor leverans butik för att se om de har en återvinningslåda. Det är möjligt att dessa företag kommer att avvisa din telefon när du skickar in den, antingen därför att de inte kan använda denna modell eller för att det är för svårt skadade. Om så är fallet, kommer var och en av de företag som anges ovan kan du begära telefonen tillbaka till dig, men du kommer att behöva betala fraktkostnaden för det gångna tillbaka objektet.

Vem köper begagnad bil batterier?

August 27

Även om en bils batteri är helt dött (eller hänga på för brinnande livet), men det behöver inte kastas bort. Även om det säkert inte kommer att betala för ett nytt batteri, finns det några platser där det gamla batteriet kan göra några dollar.

återvinningscentraler

Centers som återvinner metallmaterial kan erbjuda lite pengar för begagnade bilbatterier. Lokala återvinningscentraler är ett bra ställe att börja hitta metallåtervinnings i området.

Bildelsaffärer

Oftare än inte, Bildelsaffärer har batteriåtervinningsprogram där används upp batterier kan deponeras. Även om de kanske inte erbjuder kontanter, det finns en god chans att få lagra kredit (perfekt för en ersättningsbatteri).

internet

Det bästa sättet att bli av med ett använt batteri är ofta att öppna upp till en värld av online-budgivare. EBay, till exempel, sammanför säljare med köpare som letar efter specifika batterier - nya, begagnade och även död.

Hur du köper rabatt Bilbatterier

May 4

Hur du köper rabatt Bilbatterier


När du väljer ett bilbatteri, använda flera kriterier för att välja en lämplig modell. Viktigast måste du en som är utformad och dimensionerad för din bil. Tänk på din klimat; till exempel, kan ett mycket varmt klimat orsaka onödigt slitage på batteriet inte är avsedda för dessa temperaturer. Slutligen, titta på vilken typ av din körning resor. Om du brukar göra korta resor som inte tillåter batteriet att ladda, välja en lång batteritid som kan anpassas till dina körvanor.

Instruktioner

1 Välj rätt bilbatteri. Auto Batterier webbplats underhålls av ett nationellt fordonsbatteritillverkaren som gör många batterimärken. Använd batteri sökfunktionen för att välja batteristorlek och varumärke alternativ för din bil. (Se Resurser.)

2 Kontakta auto butiker om tillverkarens specialerbjudanden. Fråga din butiksinnehavaren om hans batterileverantör erbjuder specialpriser eller uppgradera rabatter. Detta kan vara realistisk om tillverkaren vill sälja en stor mängd batterier med reducerade hållbarhet.

3 Besök lokala stor låda butiker. Vissa massmarknads återförsäljare bibehålla fordonsförsörjningen och serviceavdelningar. Eftersom alltid köpkraft kan innebära sänkta grossistbatteripriser, kan butiken erbjuda dessa batterier till låga priser för konsumenterna.

4 Handla på en specialitet batteri butik. Hitta en återförsäljare som specialiserat sig på batterier för många typer av fordon. Eftersom butikens leverantörer kan erbjuda rabatt prissättning baserad på volym batteri inköp, kan företaget alltid erbjuda lägre priser.

Tänk på att batteri listor från butikens hemsida ofta kommer att innehålla olika priser än i butiken produkter. Online inköp kräver normalt betalning via en större kredit- eller betalkort. (Se Resurser.)

5 Utforska en detaljhandeln kupong webbplats. Detaljhandeln kupong webbplatser arbetar med stora återförsäljare att erbjuda utskrivbara kuponger med fasta utgångsdatum. Det finns ingen garanti för att batteriet rabattkuponger kommer att finnas tillgänglig via dessa platser. Om du hittar ett tillämpligt kupong, inspektera den noggrant för att se till att du uppfyller kraven. (Se Resurser.)

Tips

  • Om du köper och installerar det nya batteriet, så kan du returnera din gamla batteriet till din återförsäljare för omhändertagande. Om batteriet är installerat vid en automatisk servicecenter, kommer anläggningen återvinna batteriet för dig

Vem köper begagnade tubkikare?

September 8

Tubkikare används av friluftsentusiaster, inklusive jägare, vandrare och fågelskådare, som ett verktyg för att förstora avlägsna objekt. Det finns flera olika modeller och stilar tillgängliga. Begagnade tubkikare finns att få dessa modeller till en rimlig prisklass.

typer

Flera olika företag producerar tubkikare, och priset kan variera från $ 100 till $ 3000, baserat på specifika egenskaper och kvalitet i byggandet. Används tubkikare kostar mycket mindre och kan hittas genom on-line genom Cabela, eBay, Craigslist, Amazon.com eller lokala sportartiklar butiker.

Funktioner

Vid granskning av egenskaperna hos en begagnad tubkikare, anser ögonavstånd, förstoring, objektiv storlek, vikt, storlek och den övergripande kvaliteten på glaset.

Identifiering

Analysera viktiga områden såsom kroppen, okular och objektiv för att leta efter slitage. Om du märker något som ser ut som om det kan ha varit illa, inte anser att specifika tubkikaren.

överväganden

Bestäm hur du tänker använda tubkikare att bestämma hur mycket att spendera. Om du ska använda den omfattning en gång eller två gånger per år, kommer då en modell ca $ 100 vara tillräcklig, men om du använder utrymmet för professionella tjänster, måste du granska modellerna ca $ 1000.

fördelar

Att köpa en begagnad tubkikare kan ge ett stort värde. Många tillverkare erbjuder även renoverade optik på en begagnad pris som ger köparen en extra fördel.

Varning

Var medveten om återstående garanti och få information från den tidigare ägaren om det finns att ta reda på hur omfattning användes. En tubkikare kommer att vara i sämre skick från någon som använde det varje dag i robust land.

Vem köper Bärgade bilar?

March 19

Bärgade bilar köps av bilhandlare och privata parter lika. Många bärgade bilar säljs på auktioner som är öppna för återförsäljare och allmänheten. Vissa bärgade fordon köps för delar, medan andra repareras och säljs vidare.

typer

Det finns två typer av bärgade bilar till salu: reparerbara och restaurerade. En reparera fordon har skador, men kan repareras eller dess delar säljs medan en renoverad bärgades fordonet är trafiksäkert och har redan inspekterats av en statstjänsteman.

överväganden

Bärgade fordon sälja för tusentals mindre än jämförbara ren titel bilar. Även detta sparande är av betydelse för återförsäljare och privata parter, är det svårt att beräkna det verkliga marknadsvärdet av en bärgas fordon.

potential

Fordon som har utfärdats bärgning titlar kan ha stor potential som billiga begagnade bilar. Däremot kommer andra har underliggande elektriska och mekaniska problem som är svåra att spåra.

fördelar

Att köpa en bärgad bil kan spara tusentals dollar på en auktion eller återförsäljare. Bara vara säker på att fordonet är rätt för dig och att du planerar att hålla det under en längre tid.

Varning

Finansiering av en bärgas bil kan vara svårt. Dessutom kommer vissa försäkringsbolagen inte skriva heltäckande försäkringar för bärgade fordon.

Hur Återvinn Bilbatterier

March 23

Hur Återvinn Bilbatterier


Bilbatterier innehåller en stor mängd tung bly samt syra och delar av plast. Dessa kemikalier är skadliga för miljön om det inte hanteras på rätt sätt. Syran i bilbatterier kan också orsaka hudirritation när de inte hanteras korrekt. Försiktighetsåtgärder måste vidtas när du kasserar gamla bilbatterier. Det finns flera metoder som du kan använda för att återvinna och kassera gamla bilbatterier.

Instruktioner

1 Ta bilbatteriet till butiken där den köptes. De flesta fordons butiker som säljer bilbatterier kommer också att ta in dem för återvinning. Det kan finnas en avgift för denna tjänst, så kontakta dem och fråga.

2 Kontakta fordonsreparationsverkstäder i ditt område. Ett stort antal bilverkstäder kommer att acceptera döda bilbatterier och kommer att återvinna dem gratis eller mot en liten avgift.

3 Lämna din gamla bilbatteri på din lokala metallåtervinning centrum. Kontakta återvinningscentralen för att se till att de accepterar uttjänta bilbatterier. Vissa metallåtervinnings kan betala dig för ditt bilbatteri.

4 Kontakta din närmaste American Automobile Association gren att ta reda på var och när du kan släppa ut din gamla bilbatteri. AAA accepterar vanligtvis gamla bilbatterier för återvinning under Earth Day runt april månad.

Hur Återvinn din gamla eller oanvända mobiltelefoner för Cash

August 19

Hur Återvinn din gamla eller oanvända mobiltelefoner för Cash


Uppgradera din mobiltelefon lämnar problemet med vad man ska göra med din gamla. Du kan hålla den som en backup telefon, eller återvinna den med ett av flera företag som köper gamla mobiltelefoner för en liten summa plus fraktkostnad, sedan renovera och skicka ut dem till utvecklingsländer med kompatibla mobiltelefon system.

Instruktioner

1 Se till att mobiltelefonen fungerar. Återvinning en icke-fungerande telefon kommer inte att få dig några pengar.

2 Ta bort alla kontakter du har på din gamla mobiltelefon. Också gå igenom och ta bort alla data som lagras på själva telefonen.

3 Spela telefonens IMEI-nummer genom att skriva följande:

* # 06 #

IMEI-nummer används för att identifiera mobiltelefonen. Det förhindrar också säljer stulna mobiltelefoner.

4 Ta bort alla lagringsmedia, som SD-kort, micro SD-kort eller Compact Flash-kort. Ta ut SIM-kortet. Detta bör sätta telefonen mycket nära på en "fabriks färska" tillstånd.

5 Logga in på en mobiltelefon återvinning jämförelse webbplats som sellyourmobile.info eller cellforcash.com. Ange tillverkare och modellnummer för din gamla mobiltelefon, och titta på vad som erbjuds. I många fall kommer erbjudandet bara vara "fri återvinning", särskilt för äldre telefoner. De flesta telefonmodeller som erbjuder en utbetalning är ganska populära modeller som inte är helt föråldrade. Från och med tidpunkten för offentliggörandet, utbetalningar varierar från $ 15 till drygt $ 100.

6 Fyll den begärda kontaktinformation och telefonens IMEI-nummer. Du skickas sedan ett förbetalt kartongen. Box upp telefonen och eventuella laddningsenheter som krävs för att gå med det, och skicka det. Företaget skickar en check när telefonen kommer och bedöms vara i funktionsdugligt skick.

Tips

  • Ta bort alla data från telefonen först.
  • Se till att telefonen fungerar och att batteriet är laddat.
  • Kontrollera SellYourMobile att se vilken telefon återvinnare är bäst.
  • säljer aldrig stulna telefoner.
  • Eventuellt skicka telefonen via inspelade specialleverans.

Hur man återanvänder bilbatterier

September 16

Hur man återanvänder bilbatterier


När bilbatteri fungerar inte längre, kan du överväga att kasta bort i soporna. Bilbatterier innehåller emellertid en hög nivå av bly och andra giftiga ämnen som kräver särskild avfallshantering. I själva verket nästan alla statliga mandat förordningar mot felaktig avyttring av bilbatterier. Därför är det viktigt att följa lagen och återvinna gamla bilbatterier ordentligt. Inte bara kommer du spara en stor böter eller möjliga fängelse, men du kommer att spara miljön från skadliga kemikalier som finns i den genomsnittliga bilbatteri.

Instruktioner

1 Hur man återanvänder bilbatterier

Förbered batteriet ordentligt.

Säker förbereda de döda bilbatteri för transport genom att bära skyddsglasögon och skyddshandskar. Placera batteriet i en upprätt position i en vattentät behållare som inte kan välta. Dessa försiktighetsåtgärder är särskilt viktigt om batteriet läcker.

2 Hur man återanvänder bilbatterier

Ring en återvinningsstation.

Utforska ditt bilbatteri återvinningsalternativ. Ring din lokala återvinningsstation eller i närheten bilreparationer butik för att se om de accepterar döda bilbatterier.

3 Hur man återanvänder bilbatterier

Kontakta organisationer för att hjälpa dig återvinna.

Om du inte kan hitta någon lämplig plats att återvinna gamla bilbatteri, vänta för den årliga AAA Great Battery Round Up, som hålls för att hedra Earth Day den 22 april Under runda upp olika AAA kontor över hela landet erbjuder fri samling av döda bilbatterier. Batterierna återvinns för att skapa nya bilbatterier, och en del av de medel som tjänas från denna strävan doneras till miljögrupper.

Tips

  • Kontrollera med din lokala AAA kontor för att bestämma det exakta datumet för deras runda upp händelsen. Många AAA kontor kommer att acceptera döda bilbatterier under hela april månad, så bli inte orolig om du missar April 22 datum.
  • Var försiktig om du lagrar gamla batterier på din fastighet. Om inte ordentligt fast i en vattentät behållare, kan döda bilbatterier läcka giftiga ämnen i marken runt ditt hem och förgifta din familj och dina husdjur.

Hur Återvinn Bilbatterier för Cash

March 12

Hur Återvinn Bilbatterier för Cash


Om du har ägt ett motorfordon för mer än ett par år, så kan du redan har upplevt obehag och besvär av batteriet dör. När detta händer, kommer bilen inte att starta. Du sätter nyckeln i tändningslåset, vrid den och ingenting händer. Du får byta batteriet eller ersätta det själv, beroende på hur praktiskt du är, och sedan det gamla batteriet får kastas bort. Däremot behöver du inte bara kasta bort det. Du kan återvinna dina gamla bilbatterier för kontanter.

Instruktioner

1 Kontakta din lokala metall återvinningsföretag. Detta är ofta en gren av din lokala återvinningsstation. Det kan erbjuda kontanter för ditt bilbatteri.

2 Prova andra platser om din lokala metall återvinningsföretag inte erbjuder kontanter. Vissa platser du kan prova inkludera Bildelsaffärer och bilverkstäder.

3 Sök efter andra möjliga platser med online-resurser om du har ingen lycka. Webbplatser som Earth 911 kan du söka efter platser nära dig som återvinner bilbatterier. Ibland finns det saker som du inte skulle förvänta sig att återvinna bilbatterier, såsom ett varuhus eller hem förbättring butik.

4 Kontakta varje plats du hittade att fråga om det finns pengar för gamla bilbatterier. Var noga med att skriva ner vad varje plats erbjuder så att du kan jämföra.

Tips

  • Vet vad som väntar. Generellt bör du räkna med några dollar för din gamla bilbatteri. Dock kan du kanske hitta en återvinnare som kommer att betala upp till $ 5.

Hur man återanvänder bilbatterier i VA

May 24

Hur man återanvänder bilbatterier i VA


Bil- eller bilbatterier, även känd som blybatterier, måste återvinnas, eftersom de innehåller farligt material. Om du hanterar byte av ett bilbatteri själv, måste du återvinna det gamla batteriet när du är klar med jobbet. Samväldet Virginia erbjuder ingen officiell auto batteriåtervinningsprogram, men invånarna i varje stad och län kan välja mellan flera olika återvinningsalternativ. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

1 Samtals bildelar butiker nära dig för att se om de tar tillbaka gamla bilbatterier för återvinning. Road & Travel Magazine konstaterar att många Bildelsaffärer göra detta. När du hittar en nära dig, kör batteriet till butiken när det är öppet för företag och lämning det för återvinning.

2 Ring garage och verkstäder i Virginia stan för att se om de tar bilbatterier för återvinning. De kan ta ut det gamla batteriet om du accepterar att köpa en ny från dem, enligt Fairfax County. Ta det gamla batteriet till en butik som tar det.

3 Ring din stad avdelning avfall och be om rekommendationer batteriåtervinning. Fairfax County rekommenderar sina invånare använder I-66 överföringsstation Complex eller I-95 deponering Complex för blybatteri återvinning. Staden Alexandria låter sina invånare att ta auto batterier till ett hushåll farligt avfall Center i denna stad. Lämna in batteriet till den rekommenderade platsen.