Hur man väljer Kabel-TV-kanaler

February 2

Hur man väljer Kabel-TV-kanaler


Det brukade vara så att du sätter upp en antenn och oavsett kanaler kom var de du sett. Då kabeln kom tillsammans, erbjuder grundläggande kabel och en handfull av betalkanaler. Efter det fanns olika nivåer. Därefter lokala kanaler separerades. I samband med att HD-kanaler kom, det fanns fler alternativ för kabel-tv än för din bil.

Instruktioner

1 Bestäm din budget. Vet hur mycket du är villig att spendera på kabel-tv innan du går vidare.

2 Eliminera eventuella planer som inte omfattar de lokala nätverkskanaler. Dessa är nätverk som NBC, ABC, CBS och Fox. Medan kabel programmering förbättras för varje dag, nätverken fortfarande bär viktig programmering som nyheter och speciella uppdateringar.

3 Titta på de olika nivåerna i programmering och fastställa vilket som har de kanaler du vill titta på. De flesta program nivåer har nyheter nätverk som CNN och MSNBC, men vissa andra "grundläggande" kabelnät som TBS, TNT och F / X kan delas på olika nivåer. Om någon av dessa är viktiga för dig, undanröja dessa nivåer som inte har dessa kanaler.

4 Bestäm om du vill ha hög-programmering. I de flesta fall kostar HD programmering extra. Du måste bestämma om den extra kostnaden är värt det.

5 Välj något extra som du vill. Dessa kommer oftast i form av filmkanaler som HBO och Showtime och premium sportkanaler som NFL Network och Fox Sports Net.

6 Välj minst dyra programmering paket som omfattar alla de saker som du vill. Det kan vara värt att ringa och prata med en verklig person. Förklara din önskelista till en expert kan netto du ett specialerbjudande som du kan ha förbisett.