Hur man tar bort en backspegel i en 2000 Buick Century

June 2

Fordons backspegel går tillbaka till dess första användning i Marmon Wasp, som var den vinnande bilen i 1911 Indianapolis 500. nymodig uppfinning elimineras förarens behov av en extra person att hjälpa honom veta när bilar närmar sig, vilket gör bilen lättare. 2000 Buick Century backspegel är något mer avancerad än på 1911 Indy 500 vinnare, men ändå tjänar samma syfte. 2000-talet: s backspegel kommer som en komplett enhet som innehåller spegeln, en lång axel och ett kvadratiskt montera på toppen. När du tar bort backspegeln i talet, måste du koppla det montera från fästet på vindrutan.

Instruktioner

avlägsnande

1 Spåra ledningsnätet som leder från toppen av vindrutan till den bakre delen av backspegelenhet till kabelnätet pluggar, om din Century har en upplyst spegel. Dra ledningsnätet från spegeln med en lätt vickar rörelse.

2 Sätt en liten platt skruvmejsel i springan mellan den nedersta delen av den backspegelenhet montera och backspegeln fäste - den plana metallkomponenten säkra spegeln på vindrutan.

3 Bända fliken i backspegeln enheten montera nedåt med platt skruvmejsel för att låsa upp spegeln, dra sedan spegelenheten uppåt och mot den bakre delen av fordonet för att ta bort den från hållaren.

Installation

4 Linje upp fästet på toppen av den nya backspegelanordning med hållaren fastsatt på vindrutan.

5 Skjut backspegelenheten nedåt och mot fordonets främre del tills du hör dess låsfliken klicka på plats. Dra uppåt på spegeln för att se till att den är ordentligt låst på fästet.

6 Anslut den upplysta spegelns kabelnät i uttaget på baksidan av den nya spegeln, i förekommande fall.