Hur Take Off en Mustang Dash

July 7

Hur Take Off en Mustang Dash


Efter ett tag kommer utseendet på din Mustang streck börjar försämras. Det är därför det är bra att veta hur man tar bort strecket så att du kan byta ut den. Slemhinnan i instrumentbrädan är benägen att solskador. Instrumentbrädan i sig kan spricka och släppa kemikalier i luften. Sprickorna kan samla skräp, och kan bli gula eller bruna och riva sönder. Detta kommer att försämras den eleganta utseendet på Mustang som överskrider generationer.

Instruktioner

1 Lyft huven och stötta upp den. Koppla minuskabeln från batteriet.

2 Ta bort skruvarna i närheten av temperaturkontroll panelen på instrumentbrädan. Dra ut kontrollerna.

3 Dra askkoppen för att ta bort den från hållaren. Ställ den åt sidan. Ta bort skruvarna som håller fast askkoppen parentes. Dra ut konsolerna från instrumentbrädan.

4 Nå in askkoppen hålet och koppla bort alla kablar som hakar upp till hastighetsmätaren och olika bildskärmar på panelen.

5 Ta instrumentpanelen genom att lossa skruvarna i närheten av instrumentpanelen. Dra klustret ut.

6 Öppna handskfacket. Lossa skruvarna som håller fast handskfacket och dra ut den.

7 Koppla bort alla kablar som leder till streck genom att nå in i handskfacket hålet och dra dem. Kablar kan fästas till den högra sidan dekorativa streck inför, speciellt på äldre modeller.

8 Ta 3/8-tums hastighet mutter inifrån handskfacket hålet. Den är ansluten till en tapp nära instrument dynans nedre hörnet. Ta bort den andra tappen i temperaturregleringen hålet.

9 Dra streck pad att ta bort den från Mustang. Instrumentbrädan kommer att dra bort när alla hallarna har avlägsnats.

Tips

  • Hållare och kabel platser varierar mellan Mustangs.