Chevy Gauge Problem

July 6

Chevy Gauge Problem


Chevy SUV tillverkas av Chevrolet, en del av General Motors. 4,6-liters V6-motor Chevy Blazer hade tre återkallelser 1990 för felaktiga bränslemätare. Mätarna förutsatt felaktiga avläsningar, enligt webbplats OBD-koder. Andra Chevy modeller hade även bränslemätare problem.

Avsändare Enhet Problem

Chevy Gauge Problem

Bränslemätare problem har rapporterats i flera Chevy SUV-modeller.

I en 1999 Chevy S-10, sjunker bränslemätaren från full till tom vid körning, ett problem som är ansluten till en dålig avsändare enhet i bränsletanken, sade Motor Trend magazine. Problemet medför betydande fara för passagerarna, säger ARFC, en automatisk påminner bulletin.

Bränslepump Ground

Enligt OBD-koder, en teknisk servicebulletin, inte bränslemätaren för att läsa en full tank i en 1999 Chevy S-10, 2007 Chevy Tahoe, 2007 Chevy Uplander och Chevy Venture. Instrumentpanelen visar tanken som 7/8 fullt vid full tank på grund av en felaktig bränslepumpen marken korrigeras genom att installera en ny jordningsband.

rekommendationer

Motor Trends råder Chevy ägare med en problematisk bränslemätare för att klaga på närmaste Chevrolet servicecenter. OBD-koder rekommenderar att bilen servas för att lösa dessa problem.