Hur man installerar Ultra Slim väggfäste

September 3

Samsung Ultra Slim linje av platta TV-apparater använder en egenutvecklad väggmontering system som kallas Ultra Slim väggfäste. Systemet är utformat för att vara lätt att installera, inte kräva stud montering och bara lämna två hål i väggen. Ultra Slim Väggfäste gränssnitt med specifika fästpunkter på baksidan av Ultra Slim-TV så att de arbetar tillsammans exakt. Använd inte Ultra Slim väggfäste systemet med någon annan typ av TV eller bildskärm.

Instruktioner

1 Fäst de fyra gummi stötfångare till baksidan av Ultra Slim TV. Fyra skruvhål bildar hörnen i en kvadrat på baksidan av TV: n. Sätt skruvarna genom stötfångarna och sedan fästa dem på baksidan av TV: n. De två stötfångare förbundna med en sladd bör vara på toppen. Stötfångaren med metallkonsolen ska vara till höger när du inför baksidan av TV: n.

2 Vrid topp stötfångare bort från centrum för att avlägsna eventuella slack i sladden.

3 Mät väggen för att hitta mitten av där TV kommer att monteras. Mät upp 9 inches från mittpunkten och sedan mäta vänster med 3,5 inches och höger med 3,5 inches. Märk dessa fläckar med pennan.

4 Borra ett hål i vid varje markering och sätt sedan i väggankare i hålet. Ställ en av grip bitar mot väggen och sätta skruven genom hålet i mitten. Dra åt skruven i väggen ankare tills det är ordentligt. Upprepa för den andra greppstycket. Skjut skivan med Samsung-logotypen på den i varje grepp bit tills den snäpper på plats.

5 Anslut kablarna till TV: n och köra dem genom metallfästet fäst vid högra nedre stötfångaren. Lyfta TV: n och vinkel botten ut bort från väggen. Ställ in sladden på skivorna fästa på väggen och, när det är säkert vilar på skivorna, rotera botten mot väggen tills den sitter tätt mot väggen.

Tips

  • Använd inte en borrmaskin för att driva skruvarna som du kan skada TV eller väggfästen.
  • Har två personer att lyfta och flytta TV för att förhindra skador.