Hur man lägger spel på min iPod

December 10

Det verkar som om iPods finns överallt. Människor lagrar alla typer av bilder, musik och videoklipp på sina iPods och bära dem överallt de går. Med introduktionen av den senaste generationen av iPod-spelare, har Apple lagt till möjligheten av lastning spel på iPod också. Och lyckligtvis är det inte svårt att läsa ett nytt spel för senare generationens iPod.

Kompatibilitet

Nedladdningsbara iPod-spel är inte kompatibla med alla versioner av iPod. Den femte generationens iPod och iPod Classic kan köra spel, liksom både det tredje och fjärde generationens iPod Nanos. Spelen är inte spelas på din dator. iPod-spel är inte heller kompatibel med iPhone eller iPod Touch. Du kan ladda ner speciella spel och andra applikationer för iPhone och iPod Touch från iTunes också.

Köp spelet

För att köpa ett spel, måste du använda iTunes för att bläddra i iTunes Store. När du loggar in i butiken, gå till menyn till vänster på skärmen och klicka på iPod-spel länken. Du kommer att tas till spelet butiken där du har ett urval av över 40 nedladdningsbara spel. De flesta spel är $ 4,99. Bestäm vilket spel du vill ha och klicka på "Köp spel" att köpa. Du blir ombedd att skriva in ditt Apple-ID och lösenord. iTunes kommer då att påbörja nedladdningen.

Överför spelet till din iPod

När spelet har hämtats helt bör du se det i ditt iTunes-bibliotek. Om du klickar på den, kommer du att belönas med en skärm som ger dig grundläggande instruktioner och lär dig hur man styr spelet.

Om du hantera din iPod innehåll manuellt, helt enkelt ansluta din iPod till datorn. Dra och släpp spel från iTunes-biblioteket till din iPod. Spelet kommer att dyka upp i mappen Spel på din iPod. Koppla din iPod och njuta av din nya spel.

Om du synkroniserar automatiskt din iPod innehåll, se till att den är inställd på att synkronisera spel. Klicka på din iPod till vänster i iTunes-skärmen, och klicka på fliken Spel. Klicka på knappen "Synkronisera spel" och sedan välja om du vill synkronisera alla spel, eller manuellt välja vilka spel du vill ladda på din iPod. När du har valt dina spel, klicka på "Sync" knappen längst ned till höger på skärmen för att ladda din nya spel.