Hur man ändrar termostat i en '94 Buick Skylark Car

October 5

Hur man ändrar termostat i en '94 Buick Skylark Car


Om du fortfarande kör runt stan i 1994 Buick Skylark, du mest sannolika värdet livslängden på din bil. Det finns dock en dold fara lurar i din Skylark motor som hotar att stoppa fordonet döda. Termostaten fungerar nästan som hjärtat i din Buick genom att reglera mängden kylarvätska som rinner genom motorn. När termostaten stannar, kommer motorn inte att svalna ordentligt och motorn kan kärva på grund av överhettning. Detta är därför det är viktigt att ändra din termostat.

Instruktioner

1 Ta bort bultarna som finns på varje sida av termostathuset med en skiftnyckel, och placera bultarna åt sidan (de kommer att återanvändas). Dra termostathuset bort från insugningsröret av Skylark och hålla och kylarslangen är ansluten till den vertikalt. Detta tillåter kylaren fluid att strömma tillbaka in i kylaren.

2 Dra termostat ur insugningsröret och kassera den. Det kommer inte att återanvändas igen. Termostaten sitter något insidan av insugningsröret, men det är inte bult på plats. Den tas bort genom att dra upp den.

3 Placera en handduk i hålet att termostaten togs bort från, och skrapa gamla termostaten packningen bort av insugningsröret med en skrapa. När packningen har skrapats bort, ta bort alla spån från intaget och avlägsna handduk.

4 Placera den nya termostaten i hålet i insugningsröret, sedan spred sig en tunn sträng av RTV silikon packning tillverkare runt termostaten så att det skapar en tätning när termostathuset byts ut. Låt RTV silikon 15 minuter för att härda innan vi går vidare till nästa steg.

5 Placera termostathuset på insugningsröret och skruva tillbaka den på grenröret med de ursprungliga bultarna.

Tips

  • Ändra inte termostaten när Skylark värms upp. Kylarvätska kan nå 200 grader Fahrenheit och skålla huden.