Vad är Silver?

September 7

Silver är en brittisk hjul och däckföretag. Huvudkontoret ligger i Warwick, där bolaget outfits hjul och däck för bilar, 4-by-4s, stadsjeepar och motorsport fordon.

däck

Silver kläder bildäck, som arbetar tillsammans med de flesta stora däcktillverkare. Silver har tilldelats Pirelli Hi-Performance Gold certifikat 10 gånger, visar företagets höga krav på däckpassning. De arbetar med Pirelli, Cooper, Continental, Goodyear, Michelin, Bridgestone, Dunlop och Toyo.

hjul

Silver är stålfälg experter och erbjuder ett stort urval av stålfälgar för SUV: ar och 4-by-4 fordon. De erbjuder också aluminiumhjul och speciella "blindo" hjul, en extremt stark 4-by-4 hjul med en viktbelastning på över 3400 pund. används i rally sportbilar och hög nyttolastfordon runt om i världen.

motorsport

Silver har specialiserat sig på utrustningsmotorsportfordon med Circuit Däck från Pirelli, särskilt de Pirelli P Zero C och Corsa-däck. Race-utbildade tekniker på Warwick kontoret kan utrusta din bil, eller så kan du ordna att ha däck levereras och monteras på plats. Silver ordnar för export till var som helst i världen och erbjuder internationella, leverans nästa dag.