Hur man installerar en Powerhouse Pipeline Turbo

April 11

Du kan öka kraften i motorn i bilen genom att omvandla avgaserna till extra hästkrafter och vridmoment. Detta görs genom användning av en turbo eller en turboladdare kit, såsom en kraftstation Pipeline turbo. Installera en turbo kit på motorn i din bil kommer att bättre utnyttja dess avgaser och kan öka prestandan.

Instruktioner

1 Lossa bultarna som används för att fästa turbinhuset till huvudet hos turbo genom att använda en hylsnyckel. Ta turbohuset från rubriken på turbon.

2 Placera huvudet packningen på huvudet på turbon. Sätt tillbaka turbinhuset på huvudet och säkert genom att dra åt muttrar och bultar.

3 Fäst bultarna som medföljer din turbo kit på turbinhuset. Dra åt bultarna på reglarna med hylsnyckel.

4 Installera wastegate på huvudet på turbo med hjälp av de små packningar från turbo kit. Säkra wastegate på turbon med skiftnyckel.

5 Fäst oljeledningen som medföljer satsen på beslaget på turbon. Placera centrum av turbon så att den är i jämnhöjd med flänsen. Dra åt anslutningarna med skiftnyckel.

6 Anslut vatten banjo beslag på turbo med hjälp av bultar och brickor från turbo kit. Dra åt skruvarna med nyckel.

7 Fäst längre slangen från turbosatsen på framsidan av turbon. Ju kortare slang behöver fästa på baksidan av turbo.

8 Placera turbo på huvudet på fordonet. Säkra turbo till huvudet genom att dra åt bultar och muttrar. Fäst fästet vid behov på motorblocket och dra åt skruvarna för hand.

9 Säkra stupröret och ner rör till turbo med hjälp av runda klämmorna och dra åt för hand. Anslut passagerarsidan dumpa röret till stupröret. Sätt i förarsidan rör in i gängade hål som är på kompressorn.

10 Anslut banjo montering på turbo till cylinderhuvudet. Fäst vattenledningen till banjo montering och dra med skiftnyckel.