Hur Kopiera Audi Keys

May 26

Hur Kopiera Audi Keys


Under det senaste årtiondet, har tekniska framsteg vänt nycklar från enkla metallbitar till komplexa elektroniska verktyg. Audi bil nycklar är inte annorlunda och har fjärröppning och låsning knappar, avlägsna förrätter och larm. Antalet anläggningar som kan göra kopior av Audi tangenter beror främst på ålder av bilen och typ av nyckel ville.

Instruktioner

1 Undersök Audi nyckeln som ska kopieras. Tangenter varierar beroende på år och modell och om du nu använda den ursprungliga eller en ersättningsnyckel.

2 Ring en lokal Audi-återförsäljare. Ge dem året och modell på fordonet och beskriva nyckeln som ska kopieras. Fråga återförsäljaren om nyckeln innehåller några elektroniska chips som skulle hindra den från att kopieras till en lokal livsmedelsbutik eller järnaffär.

3 Har nyckeln kopieras antingen lokala Audi återförsäljare eller en lokal butik, beroende på vad dealern säger. Följ alltid dealerns instruktioner. Om en Audi nyckel är felaktigt kopieras, får bilen inte startar och dess elektroniska system kan skadas.