Hur man installerar en Samsung Ultra-Slim väggfäste

February 22

Samsung Ultra Slim monteringssystem är den enklaste metoden att hänga en TV. Samsung Ultra Slim monteringssystem är speciellt utformad för Samsung Ultra Slim-TV och kan inte användas på andra typer av TVs.The hängande processen är mycket som hänger en bild på väggen och bara lämnar två små skruvhål i väggen utan att du ens behöva hitta en väggregel.

Instruktioner

1 Placera TV ankare över indragna TV ankarplatser på baksidan av TV: n och skruva fast dem på plats med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Dra ledningarna på TV ankare genom att vrida rattarna på ankare i motsatta riktningar.

2 Hitta mittområdet där du vill hänga TV: n på väggen, sedan mäta 3,5 inches i varje riktning mot centrum och markera med en blyertspenna. Avståndet mellan de två blyertsmarkeringar ska vara 7 inches.

3 Hammer ett hål i mitten av varje markerat område på väggen, sedan sätta de torra väggankare i hålet. Placera cirkulära väggfästen med mindre sida mot väggen och sätta in en skruv genom mitten av varje väggfäste i gips ankare. Dra åt skruven med en stjärnmejsel. Dra på väggfästen för att se till att de är ordentligt på plats.

4 Häng TV: n genom att rikta in kabeln från vägg ankare upp och över baksidan av väggfästen är installerade på väggen. TV hänger på väggen som en tavla.