Yamaha Warrior 350 Specifikationer

August 18

Yamaha Warrior 350 Specifikationer


Yamaha introducerade Warrior ATV, en fyrhjuling med tvåhjulsdrift, i slutet av 1980-talet. Byggd för alla typer av ATV ridning, från relativt jämn segling av en övergiven järnväg till ojämnheten hos en trek långt utanför stigen, Warrior erbjöd hastighet och hållbarhet. Krigare linje så småningom blev känd som Raptor, men maskinen har förändrats mycket sedan starten.

Motor

Yamaha Warrior tillverkades med en 348-kubikcentimeter, fyrtakts, luftkyld motor med en enda överliggande kamaxel. Borrningen och stroke var 83 mm x 64,5 mm, med ett kompressionsförhållande på 9: 2: 1. Gastank varierade i storlek, håller 3,2 liter på tidiga modeller och 2,4 liter under senare år.

Transmission och drivlina

Överföringen var en sex-växlad manuell med omvänt. Drivlinan var tvåhjulsdrift med en förseglad O-ring kedja.

Elektronik

En elektrisk DC tändning eldas upp Yamaha Warrior, som hade dubbla 30-watt flera reflektor strålkastare.

Bromsning och fjädring

De främre och bakre bromsarna på Warrior var hydrauliska skiva med dubbla hydrauliska skivor på framsidan. Suspensionen var oberoende dubbla triangellänkar med fem-vägs justerbara stötdämpare. Chocker hade 7,9 inches av resor. Markfrigång var 4,9 inches. Framdäcken på Yamaha Warrior var AT22x7-10s, medan de bakre däcken var AT22x10-9s.

Mått

Yamaha Warrior var 72,4 inches lång och 42,5 inches bred och 42,5 inches hög. Den hade en sitthöjd på 30,1 inches och en hjulbas på 47,2 inches. Torrvikten av krigare var 397 pounds.