Hur man bygger en främre motor Rail Buggy

July 28

Hur man bygger en främre motor Rail Buggy


Rail barnvagnar eller barnvagnar dyn är sedan länge favoritleksak av öknen publiken. Används för att köra över sanddyner, grov eller lerig terräng och steniga landskap, järnväg barnvagnar är lätta och snabba avskalade versioner av bilar som består av ingenting mer än ramen, däck, motor, ratt och ett par platser.
Billiga att driva och underhålla, järnväg barnvagnar består av 2 olika konfigurationer: mitten motor och främre motor barnvagnar. Mid motor barnvagnar är den överlägset mer populär konfiguration med motorn monterad bakom föraren och ansluts direkt till bakaxeln. Denna konfiguration adderar övergripande buggy clearance ökar hästkrafter, och det är lite säkrare än en främre motor buggy. Front barnvagnar motor har sina motorer monterade framför föraren som en vanlig bil installation med en drivaxel som förbinder motorn till bakaxeln. Front barnvagnar motor är lättare att bygga i vissa avseenden än deras bakre motor motsvarigheter och erbjuder den extra fördelen av en bättre tyngdpunkt. Mindre dragkraft kan vara hade på grund av mindre vikt vara på bakhjulen, men detta är en mindre bakslag jämfört med enkel konstruktion. Denna artikel kommer att lära dig hur man bygger en egen främre motorjärnvägs buggy från någon gammal främre motor bil du har tillgängliga.

Instruktioner

1 Börja genom att köpa eller lokalisera en gammal (men kunna köra!) Bil. Detta kommer att fungera som bas för din barnvagn. Ta bort alla glas från bilen genom att skjuta ett rakblad kniv längs omkretsen av fönster och vindruta och lyfta glaset fri från sina lister.

2 Nästa bort alla dörrar och karossdelar. Kroppspanelerna är helt enkelt plåt fäst med bultar, så söka utmed kanten av varje panel och använda spärr inställd för att ta bort varje panel.

3 Ta bort bakluckan och motorhuven samt. När du har tagit bort alla plåt från bilen, bör du vara kvar med en ram och det interna arbetet i bilen.

4 Dra i mattan och plast ut ur insidan av bilen. Lämnar inget men sätena på plats. Det bör vara möjligt att ta bort alla insidan av bilen med rakblad och lite armbåge fett.

5 Om det finns Sits använder spärr uppsättningen att skruva isär dem från ramen och ta bort dem. Du bör nu ha vad som utgör "buggy" med den främre motordesign.

6 Ta gatan däck som monterades till den gamla bilen och montera grov eller "mud" däck. Olika andra modifieringar kan göras för att förbättra prestanda, fjädring och säkerhet av denna design, men det här är din grundläggande avskalad järnvägs buggy redo för lite kul på banorna.

Tips

  • En särskild biltyp som används mycket för järnvägs barnvagnar är Volkswagon Beetle, men dessa är normalt en mitten-motor bilar som kräver några modifieringar för att köra som en främre motordesign.
  • Det kan vara svårt att passa grova däck under fender brunnarna i en liten bil utan hiss kit, så att inte vara alltför aggressiv på däckstorlek först.