Hur man laddar ner mobil Teman

August 2

Om du har en ny mobiltelefon med en generisk tema, eller om du är bara trött på telefonens aktuella tema, du kan ändra det genom att ladda ner gratis teman direkt till enheten. Mobiltelefon teman är tillgängliga för alla typer av mobiltelefoner, inklusive nyare telefoner som Motorola Droid och iPhone, samt äldre telefoner som LG 160 eller Nokia 1006. Oavsett din mobiltelefon märke och modell, så länge som enheten har tillgång till Internet bör du kunna ladda mobiltelefon teman som det.

Instruktioner

1 Använd din mobiltelefon webbläsare för att besöka en webbplats som har mobiltelefon teman för nedladdning. Några exempel är Zedge, iPhone teman och mobil Heart.

2 Bläddra teman tillgängliga tills du hittar en som du gillar. Du kan behöva ange i din mobiltelefon märke och modell, såsom BlackBerry Storm, för att visa endast de teman som är kompatibla med din telefon.

3 Klicka på temat du vill ladda ner. Vissa mobiltelefon tema webbplatser kräver att du skapar ett gratis konto med din e-postadress, för att ladda ner ett tema.

4 Bekräfta att du vill hämta det valda temat och det kommer att börja ladda ner till din mobiltelefon.

5 Upprepa för varje ytterligare tema som du vill ladda ner till din mobiltelefon.