Hur man hittar en Trafikskolan

February 28

Om du har fått order att delta i en trafik skola, hitta rätt trafiken skolan för dig kan vara en mödosam uppgift. Men det finns många vägar som kan hjälpa dig att hitta en som bäst passar dina behov. På mindre än ett par timmar, bör du kunna både hitta en trafikskola och registrera klasser.

Instruktioner

1 Be domstolen eller ämbetsverk som beordrade dig att delta trafik skolan. Ofta kommer de att ha en lista med trafikskolor i ditt område. De kan oftast antingen faxa informationen till dig, eller bara ge dig en lista med telefonnummer.

2 Titta i din lokala gula sidorna för avsnittet om trafikskolor. Det bör finnas ett antal listor i ditt område. Hitta en nära dig, och ringa för att se om de har en öppning och hur mycket de tar ut. Ringa runt för att hitta det bästa erbjudandet.

3 Ta en online-trafiken skolan kurs på Trafficschool.com istället för att gå till en traditionell trafik skola. Kontrollera att kursen kommer att ge dig kredit i ditt tillstånd. Med online-trafiken skolor, behöver du inte lämna ditt hus, och det är oftast det billigaste alternativet.

4 Fatta ett beslut, och omedelbart anmäla sig till klasser. Det är vanligtvis en tidsgräns för när du ska ha genomgått trafik skola. Om du går bortom den punkten, kan du bedömas ytterligare böter och straff.

5 Få ett certifikat eller annan dokumentation som verifierar du har slutfört trafik skolan. Fil certifikatet med domstolen för att bevisa att du har deltagit i trafiken skolan, så att din post kan noteras därefter.

Tips

  • Kom ihåg att det billigaste alternativet inte kan vara lämpliga för dina behov. Noggrant läsa alla finstilta för att säkerställa att det uppfyller dina specifika behov.