Hur man lägger filmer på min Creative Zen Vision W

January 14

Creative Zen MP3-spelare, såsom Creative Zen Vision W, ger användaren möjligheten att ha mer än bara musikfiler på spelaren. I själva verket kan du lägga saker som bilder och filmfiler på din Creative Zen Vision W också. Det är mycket enkelt att överföra filmer till en Creative Zen Vision W Allt du behöver för att lägga filmer på en Creative Zen Vision W kommer packat med Creative Zen Vision W Allt du behöver för att leverera är datorn och filmfiler.

Instruktioner

1 Installera Creative Media Source på din dator. Creative Media Source är media-manager program som levereras på en CD-ROM med Creative Zen Vision W Pop skivan i datorns cd-enhet och installationsguiden ska starta upp för dig. Gå igenom den genom att klicka på "Nästa" tills du får ett meddelande om att det har installerats fullständigt.

2 Anslut din Creative Zen Vision W till datorn. Använd USB-kabeln som medföljde Creative Zen Vision W att ansluta Creative Zen Vision W till datorn. Datorn kommer att känna igen Creative Zen Vision W och en pop-up kommer att visas på den nedre högra sidan av skärmen; måste du klicka på "Organisera nu" på den pop-up. Detta kommer att öppna upp Creative Media Source för dig, som kommer standard att visa alla mediafiler på din Creative Zen Vision W

3 Välj filmfiler. För att välja filmfiler, kommer den högra panelen på skärmen måste öppnas, vilket kan göras genom att klicka på knappen som har två blå pilar på den, ner på nedre högra hörnet av Creative Media källfönstret. Denna knapp kommer vanligtvis markeras redan. Genom att klicka på den öppnar den högra panelen på skärmen så att du kan välja filmfiler. Den vänstra panelen på skärmen är där du väljer din källa eller plats för filmfiler. Till exempel, om dina filmer är i mappen Mina dokument, då du kommer att klicka på Mina dokument på den vänstra panelen och innehållet i den mappen kommer att fylla på den högra panelen. Att välja filmer, bara dra och släppa dem till mittpanelen eller klicka på vänster pekande pilen i mitten av skärmen.

4 Vänta på filmöverföring för att slutföra. När du väljer filmfiler du vill ha på din Creative Zen Vision W, kommer en skärm dyker upp som har alla filmfiler du överför den det. På toppen, kommer den att läsa "Nu överföra ..." och listar antalet filer som överförs. En procentsats hela beloppet visas av varje filer som överförs. När det är helt överförts kommer det stå "Klar" bredvid den. När alla filer är klar, kommer du att se meddelandet att filerna "Skriva till skivan." När det är klart, har du ett meddelande på skärmen så att du vet att överföringen är klar. Klicka på "OK" för att ta bort meddelandet.

5 Koppla från datorn. När du har överfört filmfiler med Creative Media Source du kommer att kunna titta på filmer på din Creative Zen Vision W Var noga med att stänga Creative Media Source och koppla bort USB-anslutning som ansluter Creative Zen Vision W till datorn.

Tips

  • För att välja flera filer i Creative Media Source använda CTRL-tangenten.