Hur man köper en färg-matchade Car Replacement Mirror

January 15

Om du har en skadad sidospegel på bilen och behöver köpa en ersättare, det finns många alternativ tillgängliga för dig. Vid köp av en färg-matchade sidan spegeln från en Original Equipment Manufacturer (OEM) kan vara möjligt beroende på fabrikat, modell och år för fordonet. Normalt behöver ersättningskarosskomponenter inte komma målade och måste målas för att matcha med kvalificerad body shop eller av en behörig gör-det-själv person. Om dina sidospeglar är en mattsvart färg, kanske du inte behöver måla dem eftersom de flesta OEM eller efterersättnings speglar finns i svart.

Instruktioner

1 Ta bort den skadade sidan spegeln från bilen (se en reparation manuell specifik för bilen för att utföra den här åtgärden). Res till en lokal skrotupplag med skadade sidan spegeln i hand för att hitta en färgmatchande ersättning för din bil. Om en ersättare spegel är inte tillgänglig, kan personalen på skroten kunna kontrollera med andra junkyards över hela landet för att hitta en lämplig färg matchad ersättning.

2 Ta bilen ner till en lokal återförsäljare auktoriserad att serva din visst märke och modell. Be dem att beställa en ny spegel och måla den för att matcha. De kommer att inspektera ditt fordon för att få den särskilda koden färg som behövs för att perfekt matcha spegeln med bilens exteriör färg.

3 Överväga att köpa en eftermarknad ersättningssidospegel och har en ansedd auto kropp verkstad färg-matcha det för dig. Du kommer att behöva ge auto organ bilens färg kod för att de att korrekt matcha spegelns färg till din bil eller lastbil. Klicka på Resurs nedan för instruktioner om hur du hittar färgen koden för just din bil.