Hur man beräknar tid att köra 400 Miles

September 28

Hur man beräknar tid att köra 400 Miles


Den tid det tar att resa 400 miles beror helt på hur snabbt du ska. Ett fordon går 40mph kommer att anlända i 10 timmar, då fordonet går 50mph kommer att anlända i 8 timmar. Beräkningen själv är enkel, men om du är bekymrad med noggrannhet, måste du ta hänsyn till hastighetsbegränsningen av vägarna som du färdas på. Om du tar en interstate, kommer denna hastighet vanligen 70mph, men det varierar beroende på läget. Alternativt kan du använda en körtid miniräknare, som kan användas fritt via Internet.

Instruktioner

manuell beräkning

1 Hur man beräknar tid att köra 400 Miles

Forskning hastighetsgränsen för vägarna du ska resa. Om du använder interstate vägar, sedan rådfråga Insurance institutets "Karta över Högsta skyltad hastighet", (se referenser).

2 Bestämma avståndet du kommer att resa längs varje väg om du använder vägar med olika hastighetsgränser. Konsultera en vägatlas för denna information.

3 Dividera avstånd hittar köra med hastighetsgränsen. Om du reser genom områden med olika hastighetsgränser, sedan utföra denna operation för var och en av dem och sedan lägga till kvoterna tillsammans. Det slutliga antalet är körtiden.

Tips

  • Alternativt kan du använda en körtid miniräknare, såsom de som presenteras på resor Math och Wild Texas (se referenser). Båda räknare automatiskt redogöra för hastighetsgränser och avstånd. Allt du behöver göra är att skriva in namnet på din startpunkt och destination.
  • Om du ska köra genom städer under rusningstid, förväntar trafik att sakta ner dig. Beroende på staden, tid på dygnet och det aktuella läget för vägbyggen, kan fördröjningen variera.