Så här exporterar och importera kontakter från en BlackBerry utan en dator

June 9

BlackBerry smartphones är tänkta att synkronisera med ett e-postkonto, och kan lagra kontaktinformation för alla dina e-postkontakter. Ibland, de lagrade kontakter på en BlackBerry behöver migreras till en annan telefon eller till en dator. Om du gör det görs vanligtvis genom att synkronisera din BlackBerry med din lokala e-postprogram. Om du behöver importera eller exportera dina kontakter utan enkel tillgång till din dator, kan det också göras med hjälp av en webbaserad e-posttjänst som Gmail.

Instruktioner

1 Ladda ner Sync till din BlackBerry telefon, genom att lansera din BlackBerry webbläsare och kommer att m.google.com/sync~~V.

2 Starta programmet på din telefon och ange ditt Gmail-adress och lösenord när det efterfrågas.

3 Tryck på "Sync" knappen längst ned i programfönstret. Ansökan kommer att migrera din BlackBerry konto och kalenderinformation till ditt Gmail-konto. Detta kan ta lite tid.

4 Synkronisera dina Gmail-kontakter tillbaka på din BlackBerry genom att gå till Gmail på BlackBerry webbläsare, klicka på "Kontakter" länken och lägga till Gmail-kontakter som inte finns på BlackBerry telefon till "Mina kontakter" Group. De kommer att överföras tillbaka till din BlackBerry telefonen nästa gång du synkroniserar dina kontakter.

Tips

  • Du kan alltid tvinga din BlackBerry att synkronisera med ditt Gmail-konto genom att trycka på "Sync" -knappen.