Hur man använder en Samsung Omnia Lite som webbkamera

March 28

Hur man använder en Samsung Omnia Lite som webbkamera


Tar alla dina prylar med dig på resor tar upp mycket av din begränsat utrymme. Om du har en Samsung Omnia Lite och en bärbar dator och vill hålla kontakten med din familj och vänner, överväga att använda smartphone som en webbkamera med hjälp av Mobiola. Mobiola är det enda program som ansluter din Samsung Omnia Lite till din bärbara dator via USB och Wi-Fi - inte bara Bluetooth. Mobiola börjar på $ 19,95, men du kan prova det gratis.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och navigera till Mobiola.com webbplats. Klicka på "Download" för att börja ladda ner Mobiola installationsprogrammet. Spara installationsfilen någonstans på hårddisken.

2 Dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationen. Följ på skärmen för att installera Mobiola på din dator.

3 Anslut din Samsung Omnia Lite till den bärbara datorn med hjälp av standarddataöverförings USB-kabel som medföljer telefonen. Dubbelklicka på ikonen Samsung PC Suite för att öppna programmet.

4 Klicka på "PC Sync" i PC Suite huvudfönstret för att börja synkronisera din Samsung Omnia Lite med datorn. Detta installerar automatiskt Mobiola på din smartphone. Starta om telefonen när den är klar synkronisering.

5 Dubbelklicka på ikonen Mobiola på den bärbara datorn för att starta programmet. När du tillfrågas hur du vill ansluta till telefonen, välj "USB". Du kan också välja att ansluta via Wi-Fi eller Bluetooth.

6 Slå på Samsungs videokamera och klicka sedan på "Camera" -ikonen i programfönstret Mobiola på den bärbara datorn. Du får omedelbart videoströmmen från Samsung kamera. För att förbättra videokvaliteten, använd kvalitetsreglaget i Mobiola.

7 Starta din favorit IM verktyg. Mobiola känner automatiskt av Samsung Omnia Lite som en webbkamera källa. Använd en bilhållare eller bordsställ att hålla telefonen stadigt och initiera videosamtal.