Hur man ansluter DVD till kabel-TV

January 20

Hur man ansluter DVD till kabel-TV


Även om det kan verka förvirrande, är relativt enkelt att ansluta en DVD-spelare till en kabel-TV. Oavsett om du har en kabelbox eller inte, kan du fortfarande ansluta en DVD-spelare till TV: n. Om du förstår principerna bakom A / V elektronik, kan du ansluta en DVD-spelare till någon inställning.

Instruktioner

1 Kontrollera hur kablarna sätts upp. Om du har din koaxialkabel ansluten direkt till din TV, det finns inte mycket att göra. Anslut DVD-spelaren till TV: n med den tillämpliga kabel. Som exempel kan nämnas A / V, S-video och HDMI. Se till att du ansluter kabeln till "video out" anslutningen på din DVD-spelare och "video" anslutning på TV: n.

2 Kontrollera på baksidan av TV: n för A / V-anslutningar. Om du har två uppsättningar av anslutningar, kan du använda en för kabelboxen och den andra för din DVD-spelare. Om så är fallet, följ anvisningarna i steg 1 för att ansluta din DVD-spelare.

3 Få en extra koaxialkabel om du har en digitalbox och bara har en uppsättning av A / V-anslutningar på TV: n. Koppla bort kabeln från TV: n och anslut den till "TV" anslutning på DVD-spelaren. Få extra koaxialkabel och anslut den till "TV out" anslutningen på din DVD-spelare, sedan den andra änden till TV: n. När detta är klart, har du kabeln från väggen gå in din kabelbox, en annan kabel som går från din kabelbox till din DVD-spelare och en slutlig kabel som går från DVD-spelaren till TV: n.

4 När du är klar Steg 3, använda lämpliga A / V-kablar för att ansluta DVD-spelaren till TV: n som beskrivs i steg 1. Kom ihåg att ansluta kablarna till "out" anslutningen på din DVD-spelare och "i" anslutningen på TV.