Hur man använder Skype på en inaktiv iPhone

June 15

Hur man använder Skype på en inaktiv iPhone


När din iPhone är avaktiverat, förlorar du möjligheten att ringa samtal och använda cellullar leverantörens datanät. Även med en inaktiv iPhone kan du använda dina program och få åtkomst till Internet via en Wi-Fi-anslutning. Även om du inte kommer att kunna använda Skype på språng, kan du använda appen som helst kan du få tillgång till en Wi-Fi-anslutning, till exempel en offentlig hotspot eller ditt trådlösa nätverk. Om du redan har Skype-appen är allt du behöver göra att se till att telefonen har en Wi-Fi-anslutning innan du använder Skype, precis som du gör på en aktiv iPhone.

Instruktioner

1 Peka din iPhone ikonen "Inställningar". Knacka "Wi-Fi" och se till att reglaget på skärmen är inställd på "On" läge. Tryck på ditt nätverk av val och ange säkerhetsnyckel om det behövs.

2 Tryck på din iPhone "Home" -knappen och trycka på "Skype" ikonen för att öppna appen. Ange ditt Skype-namn och lösenord i rutorna innan knacka "Logga in".

3 Tryck på "folk" och välj "Skype-kontakter" för en lista över dina befintliga Skype-kontakter. Välj den person du vill kontakta och välja din kontaktmetod, såsom "röstsamtal." Tryck på en ikon inom samtalet för att aktivera eller inaktivera ett alternativ. Till exempel genom att trycka på "Kamera" ikonen och välj "Front Camera" för att göra röstsamtal till ett videosamtal. Tryck på den röda knappen för att hänga upp när du är klar.

Tips

  • Informationen i denna artikel gäller iPhone och iOS 6. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.