Film Industry Technology

March 21

Film Industry Technology


Framgången för filmindustrin har skapat en hel komplement av teknik för att tillgodose sina behov. Att tekniken har förändrats till att omfatta de senaste framsteg, men grunderna är desamma.

kameror

Filmkameror måste hysa själva filmen, och reglerar den takt med vilken den utsätts. Filmkameror skjuter 24 bilder av film per sekund - snabbare än det mänskliga ögat kan skilja, vilket skapar en illusion av rörelse.

film Stock

Film lager i sig består av transparent celluloid som filmen bilden är märkt. I 21: a århundradet, digital teknik - översätta bilderna som binär data dator - har börjat ersätta celluloid film.

technicolor

Processen för Technicolor tillät filmer ska visas i färg. Den använder tre separata negativ för att täcka de röda, blå och gröna delar av bilden respektive sedan blandar dem tillsammans för att skapa en enda färgbild.

redigering

Redigering teknik traditionellt tillåtet redaktörer att skarva två eller flera bitar av film i en enda scen. Under de senaste åren, gör att datorprogram som processen skall äga rum på en hårddisk, vilket eliminerar behovet att hålla reda på tusentals bitar av film.

Ljud

Ljud kan fångas upp av olika typer av mikrofon, från stora bom mikrofoner till små trådlösa mikrofoner placeras på skådespelarna. Ett flertal spår av ljud - inklusive dialog, musik och ljudeffekter - kan sedan blandas tillsammans på en mixerbord för att skapa en enda sammanhängande soundtrack.