Fairfield, Ohio området Utställningar

April 28

Flera länge etablerade bil klubbar sponsra evenemang i och i närheten av Fairfield, Ohio. Från groovy lite Alpha Romeos klassisk, muskel Americana, fina bilar är en populär passion i denna del av Ohio. Om du letar efter en bit att äta efter showen, hittar du massor av pubmat och mexikanska, kinesiska och italienska i Fairfield.

Antik och Classic Car Parade

Sponsras av antik och Classic Car Club of Butler County, har denna händelse pågått i mer än 50 år och välkomnade över 300 deltagare fordon under 2010, från Cadillacs till Corvairs. Paraden går från Hamilton West Shopping Center Fairfield, där deltagarna tar en paus på Fairfield Crossing. Paraden fortsätter till Butler läncourthousen, där deltagarna serenaded av en levande jazzband som bedömningen sker. Allmänheten kan se bilarna gratis på alla tre platser, och alla deltagare får en minnestavla.

British Car Dag

Den brittiska Car Club of Greater Cincinnati håller sin årliga Cincinnati British Car firandet i Fairfield varje sommar. Det är en stor dag för fans av MGS, Jaguars, triumfer och annan klassisk engelsk gör. Medlemmar visar upp sina passioner i Harbin Park. Denna livliga klubb, en del av ett rikstäckande nät av brittiska bilälskare, har en mängd andra evenemang under hela året.

Kavalkad Tull

Den Autorama World hjul ger sin Kavalkad av tullen visar till Cincinnati. Faktureras som "Amerikas Premier Custom Car Show serien," helgen långa evenemanget äger rum vid Duke Energy Center, 17 miles från Fairfield. Attraktioner inkluderar konceptbilar, tull, nationella vinnarna, en "Miss kavalkad" tävling, en konstauktion och en leksak avsnitt. Kändis framträdanden har inkluderat Svampbob Fyrkant, Henry Winkler och stjärnorna i populära realityserie som Billy The Exterminator och två killar garage.

Concours d'Elegans

Ault Park Concours d'Elegance hålls varje juni till förmån för Arthritisgrunden och barn med juvenil artrit och har mer än 200 creme-de-la-creme display bilar "från Jaguars till brandbilar" som webbplatsen förklarar och 13 klasser av vintage, exotiska och klassiska maskiner. 2011 händelse är planerad att presentera särskilda hyllningar till 100-årsdagen av Indianapolis 500 och en hyllning till familjen stationsvagnar för att hedra 85-årsdagen av Route 66. Display bilar väljs av en nomineringssystem och avnjutas i fastställandet av historiska Ault Park, drygt 20 miles från Fairfield.