Kan du ha ringsignaler på HTC Hero?

May 6

Kan du ha ringsignaler på HTC Hero?


HTC Hero är en smartphone som är exklusiv för Sprint-nätverket i USA Den körs på Googles Android-operativsystem och har ett antal vanliga smartphone funktioner. HTC Hero är kapabel att använda ringsignaler från sin standardvalet, liksom att skapa en ringsignal från personliga ljudfiler.

Specifikationer

HTC Hero körs på Googles öppen källkod Android operativsystem, vilket ger en unik användargränssnitt som är kompatibel med många multimediafiler och tusentals Android applikationer. Den levereras som standard med 512 MB internt minne, samt ett 2GB microSD-kort för att lagra filer och användarinformation. HTC Hero har en inbyggd mediaspelare som stöder vanliga ljudfiler, såsom de med en MP3 eller AAC förlängning.

Marknadsföra

HTC Hero har tillgång till tusentals gratis och betalprogram via Android Market. Dessa applikationer kan nås via smartphone Internet-anslutning och har många som ger ringsignaler. Ljudfilerna som kategoriseras och distribueras som ringsignaler kan representera en mängd olika filtyper och pågå i olika löptider.

default ringsignaler

HTC Hero levereras som standard med ett urval av standard ringsignaler. Från startskärmen, tryck på "Meny" knappen och välj "Inställningar" från de alternativ som ges. Gå till menyn "Sound & Display" och välj "Phone Ringtone" för att se valet av standard ringsignaler. Förhandsgranskning ringsignaler genom att välja dem från menyn och bekräfta ditt val genom att välja "OK" längst ned på skärmen.

personliga filer

Även personliga ljudfiler kan användas som ringsignaler, visar de inte upp i ringsignal meny med standardalternativen. Personliga ljudfiler inkluderar ringsignaler som har hämtats via program från Android Market, samt alla filer som du kan ha överförts från en dator eller annan enhet. Gå till musikspelaren från ikonen i App lådan. Detta kommer att ge dig tillgång till en lista över alla kompatibla ljudfiler på din HTC Hero. Om du väljer en ljudfil kommer att spela den i musikspelaren. Tryck och håll fingret på en ljudfil tills en meny visas. Välj "Använd som ringsignal" från val som ges för att göra det ljudfil telefonens standardringsignal för inkommande samtal.