Edelbrock Carb Specifikationer

April 6

Förgasare bidrar till att reglera luft och bränsleflödet genom en motor. Edelbrock förgasare har varit ett känt namn sedan början av 1930-talet och 1940-talet. Edelbrock förgasare idag är utformade för att fungera fullt ut så fort du installera dem i din motor. De är gjutna av aluminium, vilket gör dem lättare än andra märken av förgasaren. Varje förgasaren har också en design som håller packningar eller tätningar ovanför bränsleledningen för att minska risken för bränsleläckage.

performer Förgasare

Performer serie förgasare har inte baktändning problem eftersom de använder doseringsstavar. Stavarna kan du också ändra bränsle och luftblandningen utan att demontera förgasaren. Med någon av de Performer förgasare kan du välja en manuell eller elektrisk choke. Denna serie ger dig möjlighet att förgasare som har ett mått på 500, 600, 750 eller 800 CFM eller kubikfot per minut.

Åska AVS Förgasare

Thunder serien förgasare har ett AVS-system, eller en justerbar ventil sekundär. Den här funktionen gör det möjligt att justera förgasaren genom att dra åt eller lossa en enda skruv. Genom att justera skruven, justerar du när förgasaren öppnar beroende på vad motorn behöver. Som med modellen serien kan du välja antingen en manuell eller elektrisk choke. Thunder-serien finns i 500, 650 eller 800 CFM storlekar.

Marine Vehicle förgasare

Marine-serien är speciellt utformad för att användas på båtar. Du kan välja mellan 600 och 750 CFM storlekar. Dessa förgasare inte har vakuumportar, och följa de säkerhetsstandarder som anges av kustbevakningen. Marine-serien är belagd i teflon för att skydda den från salt och sötvatten. Du har bara möjlighet att en elektrisk choke med marina förgasare.

94 Två fat förgasare

De två-fat förgasare är specifikt för restaurerade fordon eller hot rod. Dessa förgasare är avsedda för finkalibriga motorer för att möta den ursprungliga förgasaren specifikationerna.