Hur man kan bli av en blinkande grön lampa på BlackBerry 9300

November 9

Hur man kan bli av en blinkande grön lampa på BlackBerry 9300


BlackBerry indikatorlampan, som sitter längst upp på alla BlackBerry-enheter, tjänar flera syften. Ett blinkande rött ljus betyder att du har ett meddelande i en av dina inkorgar, innebär en blinkande blått ljus en aktiv Bluetooth-anslutning och en blinkande grön ljussignaler som du för närvarande har trådlös täckning. Om du har en stark signal där du nästan alltid har bra täckning, kan den blinkande gröna lampan vara meningslöst, så BlackBerry ingår en inställning som stänger av den.

Instruktioner

1 Tryck på "BlackBerry" knappen, som ligger direkt till vänster om 9300: s styrplattan.

2 Bläddra nedåt i huvudmenyn tills du hittar ikonen "Alternativ", som ser ut som en skiftnyckel. Tryck på styrplattan för att välja ikonen och gå in i menyn "Options".

3 Rulla till "Display" och välj det. Bläddra sedan till "Screen Display" och välj det.

4 Rulla nedåt i listan över alternativ tills du når "Backlight" område. Rulla till "LED-täckningsindikator", som är den sista inställningen under "Backlight". Tryck på styrkulan för att ta bort bocken från inställningen.

5 Tryck på "BlackBerry" knappen och välj "Spara" från popupmenyn. Den blinkande gröna lampan på din BlackBerry 9300 stängs nu av.