Fördelar och nackdelar Om Scooters

May 17

Som gator i storstäder bli igensatta med trafik, och gaspriserna fortsätter att stiga, många amerikaner överväger att använda skotrar som ett sätt att komma runt. Skotrar är kvick, har låga driftskostnader och är lätt att köra. Men skotrar har också nackdelar. Att fatta ett välgrundat beslut om huruvida en skoter kommer att fungera för dig, noga överväga alla positiva och negativa av denna typ av transport.

Lågt inköpspris

Skotrar kostar mycket mindre än bilar eller motorcyklar. Priserna varierar vanligtvis från $ 825 till $ 5000 för en ny maskin, även om vissa skoter modeller kan kosta så mycket som $ 11.000. De mest kända scooter tillverkare är japanska, inklusive Yamaha, Suzuki och Honda.

Låga driftskostnader

En av de främsta anledningarna till varför asiater och européer gillar skotrar är att de är billiga att köpa och de har låga driftskostnader eftersom de får bra gas körsträcka och har låga försäkringspremier. Vissa skotrar göra så många som 100 miles per gallon, en siffra bortom räckhåll för även de mest miljövänliga bilar, åtminstone från och med början av 2011. En dyr försäkring inte kommer att kosta dig mer än $ 120 per år, vilket också är mycket lägre än för bilar, enligt Fun Times guide, en webbplats som erbjuder tips om produkter och tjänster.

Dålig Highway Expirience

Eftersom skotrar har små hjul, kan de vara farligt att köra på motorvägar. Också, eftersom skotern är den minsta fordon som du kan köra på en motorväg, chanserna att du är allvarligt skadad om den är delaktig i en krasch är mycket höga.

Väderberoende

När temperaturen sjunker eller det börjar regna, kan köra en skoter bli en smärtsam upplevelse. Eftersom du inte har skydd mot dåligt väder som en bil erbjuder, kan du inte köra långa sträckor i dåliga väderförhållanden. Men när vädret är bra, kör en skoter, särskilt på landsbygden eller längs en park kan vara en trevlig tidsfördriv.