Instruktioner för en RCA Universal TV Remote

October 11

Instruktioner för en RCA Universal TV Remote


Universella fjärrkontroller kom på 1990-talet och revolutionerat sättet människor kontrollerade deras privata nöjescentra. Universalfjärrkontroller som RCA Universal TV Remote har lättat det sätt på vilket människor har haft sina favoritmedier hemma, och har gjort det möjligt för dem att elimineras rörigt skrivbord med flera fjärrkontroller för flera komponenter. RCA Universal TV fjärrkontroll kan programmeras enkelt med komponenterna i din nöjescentrum och de koder som finns i din planering guide.

Inrätta

Till att börja programmera fjärrkontrollen, först slå på enheten (s) som du vill programmera till RCA Universal TV fjärrkontroll manuellt. Enheten kan vara en TV, DVD-spelare, stereo, AUX utlopp eller videobandspelare. Dessa apparater måste vara påslagen för att starta programmeringen och måste arbeta och kunna svara på en fjärrkontrollsignal.

Bestäm vilken apparat du vill programmera först och hitta tresiffrig kod eller koder för den komponenten, beroende på dess tillverkare och typ av media. Koden för enheten kan hittas i programmeringsmanualen för din RCA fjärrkontroll eller hittas i RCA programmering länken webbplats nedan. Om det finns två koder, se till att kopiera ner både i fall den första koden fungerar inte.

börja Programmering

Till att börja programmeringssekvensen, tryck och håll nere "Code Search" -knappen på RCA fjärrkontrollen. Under programmeringssekvensen, vara säker på att fjärrkontrollen är riktad mot enheten hela tiden och att fjärr svarar. Du kan berätta om fjärrkontrollen fungerar om den röda indikatorlampan på framsidan av fjärrkontrollen blinkar med varje knapp du trycker.

Med "Code Search" nedtryckt, tryck på knappen på din RCA fjärrkontroll för den enhet som du vill programmera. Knappen kommer att märkas med namnet på den enhet (till exempel "TV" eller "DVD"). Efter att trycka och släppa knappen enheten kommer indikatorlampan att blinka. När lampan blinkar använder knappsatsen för att ange den tresiffriga koden för den komponent som programmeras. När du har angett tre-siffriga koden, släpp "Code Search" -knappen.

Finish Programmering

När du släpper knappen anordningen och knappen Code Search, synkronisera fjärrkontrollen till enheten genom att upprepade gånger trycka på knappen "On / Off". Tryck på den här knappen på fjärrkontrollen med en sekunds mellanrum, på och utanför, tills enheten svarar genom att stänga av. Du kan behöva trycka på knappen flera dussin gånger innan enheten svarar.

När enheten svarar och stängs av genom att trycka på och släppa knappen "Enter" på RCA fjärrkontrollen och slå på enheten. Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen för att styra enheten. Om enheten svarar med rätt åtgärd har komponenten är programmerad, och du kan programmera nästa enhet.