iPhone Signalrättsmedel

March 18

Om du har märkt att signalstyrkan på din iPhone avbryts ofta kan du bli frustrerad när du ständigt släppa telefonsamtal. Det finns några enkla åtgärder för att prova på din iPhone för att se om det kan öka signalstyrkan. Om du befinner dig i ett område som ger en bra signal och din iPhone verkar inte vara emot den lämpliga mängden signal, prova några olika möjliga lösningar.

bumper Case

Placera en stötfångare fall på din iPhone om du har en iPhone 4. Apple har förklarat att det första partiet av iPhone 4: s som släpptes hade en signal problem. Apple kom ut med en stötfångare fall som passar tätt runt din iPhone och bidrar till att minska signalavbrott. Placeringen av antennen på iPhone 4 är på sidan av telefonen; många människor märkt att medan du håller sina telefoner skulle samtalet förloras. Stötfångaren förhindrar signalen från att blockeras till antennen.

Av och på strömmen

Om signalstyrkan är svag, försök att förvandla din iPhone och slå på den. Ibland kan din iPhone bli varm eller kanske bara behöver startas om för att uppdatera iPhone och dess signalmottagning. När iPhone har varit på under en längre tid kan det sakta ner, precis som en dator; en omstart kommer vanligtvis åtgärda problemet.

Justera SIM-kort

Ta SIM-kortet från iPhone och ersätta den. SIM-kortet ligger på toppen bredvid strömbrytaren för den ursprungliga iPhone, 3G och 3GS, eller på sidan för iPhone 4. Använd en liten nål eller iPhone SIM Frikopplingsklämma att poppa ut SIM-kortet och sedan sätta tillbaka den . Starta din iPhone när du har bytt ut SIM-kortet. Ibland, i SIM-kortet kan lätt röra sig och orsaka att signalen som skall avbrytas; när SIM-kortet har justerats, bör signalstyrkan vara starkare.