Hur bygger jag MTX 12 Blue Thunder högtalarlådor?

April 14

Hur bygger jag MTX 12 Blue Thunder högtalarlådor?


MTX Blue Thunder Extreme subwoofers är komponent högtalare som finns tillgängliga i 10-tums och 15-tums storlekar samt 12-tums diameter. Alla är utformade specifikt för bil ljudsystem. Blue Thunder subwoofers finns med 4 och 8 ohm impedans. 12-tums MTX Blue Thunder högtalare presenterar effekthanteringskapacitet på 500 watt, och är utformad för att fungera i praktiskt taget alla kapsling - ventilerade, förseglade eller bandpass.This MTX-serien utmärker sig genom sin svarta formgjuten aluminiumram och extrem hållbarhet och effektivitet.

Instruktioner

1 Konsultera MTX dokumentationen som medföljer högtalaren för att bestämma specifikationerna för subwoofern. Varje subwoofer design kräver en viss storlek rutan för att fungera korrekt.

2 Skär MDF paneler till storlek med sticksåg. Vid slutet av skärning, kommer det att finnas en bottenpanel, en bakre panel, två ändpaneler, en toppanel och en subwoofer monteringspanel. Beroende på storleken av designen, kan ett extra slut storlek bit skäras för en inre stag.

3 Skär subwoofern öppning i panelen där subbasen kommer att monteras. Disposition högtalaröppningen på träytan först genom att spåra diametern högtalare med en penna eller märkpenna.

4 Skära en öppning i MDF för terminalen koppen som tillhandahåller de anslutningar till en förstärkare. Detta är vanligtvis den bakre panelen för ett fordon subwoofer.

5 Torr passa till ändarna och topp- och botten delar av MDF. Förborra skruvhålen i MDF före limning att ytterligare säkra sektioner. Limma dessa sektioner ihop med rikliga mängder av lim och skruva i skruvar för att säkerställa lufttäta tätningar.

6 Fäst högtalarterminalen cup i öppningen för det i den bakre panelen med hjälp av skruvar.

7 Täta alla inre lederna i lådan med kisel täta och ställ rutan åt sidan för att härda i 12 till 24 timmar.

8 Fäst subwoofer monteringspanelen till större rutan. Om du använder dubbla bashögtalare, installera en inre stag innan du ansluter denna panel. Limma denna panel till lådan, sedan ytterligare säkra den med hjälp av skruvar. Täta sömmarna av denna panel genom öppningen högtalare, och låt täta botemedel för 12 till 24 timmar.

9 Anslut anslutningarna subwooferhögtalarens till anslutningsplint flikar genom att använda högtalarkabeln.

10 Montera MTX 12-tums högtalare i sin utskärning utrymme. Fäst subwoofern med plåtskruvar. Du kan också köra en sträng av icke tork täta runt korgen omkrets för att ytterligare säkerställa en lufttät tätning. Gör den slutliga anslutningarna till förstärkaren med hjälp av högtalarkabeln.