Hur man kan blockera ett telefonnummer När du ringer på en mobiltelefon

September 16

Du kanske inte vill att alla du ringer för att få ditt mobilnummer, men det är precis vad du tillåter om du ringer har nummerpresentation. Men du kan blockera ditt nummer visas på nummerpresentation för de flesta samtal, utom 911 samtal och de som 800-nummer. Samtalsblockering är en funktion av många moderna telefoner, eller så kan du välja att blockera ditt nummer på en per samtal med hjälp av en speciell kod.

Instruktioner

1 Ring "611" från din mobiltelefon och be din mobiloperatör om det permanent kan blockera ditt nummer från nummerpresentatör. Även om vissa leverantörer erbjuder den här funktionen, inte alla kommer. Om din mobiltelefon företag inte tillåter nummerpresentation block prova en av de andra metoderna.

2 Välj "Meny" på din mobiltelefon, "Inställningar", "Samtalsinställningar" och sedan "Visa mitt nummer." Välj att "Dölj nummer" och telefonen kommer att blockera ditt nummer. Inte alla telefoner har denna funktion, och de som gör kan använda en annan navigeringsmenyn. Emellertid bör inställningen uppehålla sig i en liknande sektion.

3 Slå "* 67" omedelbart före numret och trycka på "Skicka". Som ett exempel, för att ringa 555-555-5555, skulle du skriva "* 675555555555" och tryck på "Skicka" för att ringa med ditt nummer blockerad. Det här alternativet blockerar ditt nummer på en per samtal, vilket innebär att du måste ange för varje samtal att fortsätta att blockera ditt nummer.