Hur man spela in med en videobandspelare

March 13

Hur man spela in med en videobandspelare


Spela in TV-program med en DVD-spelare / videobandspelare är inte mycket annorlunda från den process som krävs spela in TV-program med hjälp av en fristående videobandspelare. I själva verket det enda ytterligare steg krävs när man använder en DVD-spelare / videobandspelare för att spela in till VHS-band är att du måste aktivera VCR sidan av enheten innan du startar "Record" -kommandot. Men innan du kan spela in vad som helst, måste du vara säker på att din DVD-spelare / videobandspelare är ansluten ordentligt till TV: n.

Instruktioner

Haka upp din DVD-spelare / videobandspelare

1 Stäng av TV och kabel, satellit eller digital omvandlare (i förekommande fall) innan du ansluter din DVD-spelare / videobandspelare.

2 Twist ena änden av en koaxialkabel till RF-utgången på baksidan av DVD-spelaren / videobandspelare. Vrid den andra änden av kabeln till RF-ingången på baksidan av tv: n.

3 Använd den andra koaxialkabeln för att ansluta RF-utgången på din kabel, satellit eller digital omvandlare rutan till RF-ingången på din DVD-spelare / videobandspelare. Om din kabel, satellit eller digital omvandlare rutan inte har RF-kapacitet, använder A / V-kablar för att länka RCA-utgångar på kabel, satellit eller digital omvandlare rutan till RCA-ingångar på din DVD-spelare / videobandspelare. När du ansluter din A / V-kablar är det viktigt att sätta varje plugg i uttaget av samma färg (röd med röd, vit med vit och gul med gul). Om du inte använder en kabel, satellit eller digital converter box, ansluta TV antennens koaxialkabel till RF-ingången på din DVD-spelare / videobandspelare. Observera att din DVD-spelare / videobandspelare måste vara utrustad med en intern digital mottagare för att ansluta en TV-antenn direkt till enheten.

4 Anslut din DVD-spelare / videobandspelare nätsladd till ett eluttag. Slå på TV: n, kabel-, satellit- eller digital omvandlare rutan (i förekommande fall) och DVD-spelare / videobandspelare.

Inspelning med din DVD-spelare / videobandspelare

5 Trimma din TV till kanal 3.

6 Arm VCR sidan av din DVD-spelare / videobandspelare genom att trycka på "VCR" -knappen på DVD-spelaren / videobandspelaren fjärrkontrollen. Om du använder en kabel, satellit eller digital converter box, ställa in videobandspelaren till kanal 3. Om du har anslutit DVD-spelaren / videobandspelare korrekt, bör du se och höra det som för närvarande spelar från din kabel, satellit eller digitalomvandlare låda. Om du inte använder en kabel, satellit eller digital converter box, bör du kunna se dina lokala TV-kanaler genom att ställa in videobandspelaren till den önskade lokala kanalen.

7 Sätt in en tom VHS-band i VCR kassettfacket på din DVD-spelare / videobandspelare.

8 Ställ din kabel, satellit, digital omvandlare box eller videobandspelare till kanalen som sänder program som du vill spela in.

9 Tryck på "Record" på DVD-spelaren / videobandspelaren fjärrkontrollen för att börja spela in programmet. Tryck på "Paus" att avbryta inspelningen. Och tryck på "Stopp" för att avsluta inspelningen.

Tips

  • Medan du spelar in ett TV-program på videobandspelaren sidan av din DVD-spelare / videobandspelare, kan du titta på en DVD på DVD-sidan av DVD-spelaren / videobandspelare utan att störa din VHS inspelning.