Hur synkronisera din musiksamling till iRiver H10 med Windows Media Player

December 27

Med iRiver H10, kan du spela in upp till 10.000 låtar på den bärbara musikspelaren på 20 GB hårddisk, vilket innebär att du kan synkronisera din musiksamling till iRiver H10 med Windows Media Player. Den massiva lagringskapacitet iRiver låter dig ladda en hel veckas musik och bära runt i fickan.

Instruktioner

1 Anslut din iRiver H10 till datorn med USB-kabeln. Se till att den är ordentligt ansluten till USB-porten.

2 Kör Windows Media Player. Klicka på menyknappen, och klicka sedan på biblioteket. Din musiksamling för närvarande lagras på din dator kommer att visas.

3 Klicka på Sync-menyn. Välj H10 från nedladdningslistan på höger sida av Sync-skärmen.

4 Klicka på Start Sync för att börja ladda ner de markerade objekten på synkroniseringslistan till din MP3-spelare. Eftersom filerna överförs, kommer du att se en förloppsindikator som visar ungefär hur mycket av synk uppgiften har slutförts.

5 Vänta på att datorn att helt synkronisera valda musikfiler och spellistor. När du är klar, den Synkroniserad till enhetslistan på den vänstra delen av Windows Media Player-skärmen kommer att visa alla överförda spår, liksom den mapp där dessa låtar räddades.

6 Koppla din iRiver H10 från datorn genom att dra ut USB-kabeln.

Tips

  • Du kan också välja att automatiskt synkronisera valda ljudfiler när du ansluter iRiver till datorn. Bara välja automatisk synkronisering i Konfigurera synkronisering menyn i Windows Media Player.
  • Hämta den senaste versionen av Windows Media Player från den officiella Microsoft-hämtningsplatsen. Du kan också uppdatera iRiver drivrutiner på nätet för att hålla spelaren och datorn fungerar bra tillsammans.
  • Upphovsrättsskyddade filer kommer inte att synkroniseras till iRiver H10.