Hur man läser PDF-filer på iPod

June 19

Du kan använda din iPod eller iPhone för att läsa PDF-filer och andra dokument utan att behöva köpa en tredje part iPod PDF visningsprogram. Du kan konvertera PDF-dokumentet med hjälp av gratis Adobe-produkter och överföra filen till din iPod med hjälp av iTunes. Detta gör att du inte bara visa viktiga dokument, men också dela dem med andra utan att behöva ansluta till en dator.

Instruktioner

1 Öppna PDF-filen på din dator i Adobe Reader eller Adobe Acrobat (se nedladdningslänkar i resurser om du inte redan har en av dessa fria program). Från menyn "Arkiv", välj "Spara som". Välj "Text (Plain)" från rullgardinsmenyn och klicka på "Spara". Stäng Adobe-programmet.

2 Anslut din iPod till datorn med hjälp av anslutningskabeln. Öppna iTunes om programmet inte öppnas automatiskt.

3 Välj din iPod i avsnittet "Devices" i den vänstra rutan i iTunes. Klicka på "Summary" fliken i huvudfönstret. Markera kryssrutan bredvid "Använd som extern enhet."

4 Klicka på textfilen du skapade i Adobe Reader eller Acrobat, och dra den till din iPod i avsnittet iTunes "Devices". Släpp det direkt i din iPod. Mata din iPod från datorn.

5 Välj "Extras" på iPods huvudmenyn och välj "Anteckningar". Textfilen kommer att ligga på menyn Anteckningar sidan. Markera textfilen och du kommer att kunna se det på din iPod.

Tips

  • Denna guide fungerar för alla versioner av iPod och iPhone med undantag för iPod Shuffle.
  • När du har aktiverat din iPod hårddisk användning, ditt system kommer att känna igen iPod som en bärbar lagringsenhet när den är ansluten till datorn. Du kan använda enheten som en flash-enhet för att spara, transport och dela filer och dokument, såsom läxor, fotografier och musikfiler.