Hur man dra en Chevy Blazer

February 19

Chevy Blazer är en jämförelsevis mindre och lättare SUV än andra liknande fordon på marknaden. Blazers är antingen enbart framhjulsdrift eller har valfri fyrhjulsdrift. För att på ett säkert sätt dra och transportera fordonet med en fiberkabel dolly, måste Blazer vara tvåhjulsdrift. Chevy Blazer passar de flesta vanliga drag dockor.

Instruktioner

1 Hitch drag dolly till dragfordonet.

2 Långsamt kör Chevy Blazer på fiberkabel dolly så att de främre hjulen på Blazer vila i det redovisade kastrull med vagnen.

3 Ansluta släpvagnens bromskabeln till bromsledningsdragning på dragfordon, som ligger nära hitch. Tryck ner bromspedalen på dragfordonet för att kontrollera bromsledaranslutning. En korrekt anslutning kommer synkronisera bryta lamporna på bogsera dolly med lampor på dragfordonet.

4 Om Blazer har fyrhjulsdrift kapacitet, se till att Blazer i tvåhjulsdrift genom att kontrollera 4WD knappen på instrumentbrädan. Om Blazer är fyrhjulsdriven, kommer knappen att lysa upp. Tryck på knappen för att koppla ur fyrhjulsdrift.

5 Anslut kroken från ena änden av spännbandet till vänster främre nedre länkarmen av Blazer. Placera kroken på den motsatta änden av samma spärrbandet till vänster-front ankare stöd på eller i närheten av det redovisade kastrull med vagnen. Upprepa processen för kontroll främre, högra underarm. Dra varje spännband tills Blazer är fäst vid dolly.