Hur man berättar Vilken mobiltelefon Carrier du har

August 29

Hur man berättar Vilken mobiltelefon Carrier du har


Alternativen är till synes oändliga när det gäller att mobiltelefoner och planer. Du kan välja smartphones, pay-per-use-telefoner, obegränsad planer, samt data- och meddelandeplaner. Alla dessa alternativ, men tillhandahålls av flera celltjänsteleverantörer. Dessa leverantörer ger ibland service under mer än ett namn: Nextel, som tillhandahålls av Sprint, till exempel. Du brukar registrera dig för cell service med en leverantör, och att leverantören inte ändras om du inte ändrar tjänsten. Ibland företag går samman, eller köpa eller sälja delar av företaget, ändring av villkoren för tjänsten eller namnet på företaget. Kunder, dock oftast meddelas skriftligen om sådana ändringar.

Instruktioner

1 Titta på din mobiltelefon. Vissa mobiltelefoner har bäraren tryckt på telefonen eftersom vissa telefoner är kompatibla endast med vissa operatörer.

2 Titta på din telefonräkning. Oavsett om du får din faktura med posten eller elektroniskt, bör mobiltelefon transportören vara väl synlig på endera formen.

3 Skriv ditt eget telefonnummer till en omvänd uppslagning webbplatsens sökfältet. Detta kommer att berätta om numret går till en mobiltelefon och identifiera tjänsteleverantören. Eftersom du försöker bestämma din egen leverantör, det spelar ingen roll vilken transportör du väljer eftersom webbplatsen kommer att berätta namnet på leverantören.

Tips

  • Eftersom du har nu möjlighet att flytta ett mobilnummer från en bärare till en annan, kan den omvända lookup metoden inte vara helt korrekt.