Trådlösa högtalare Alternativ

February 3

Trådlösa högtalare Alternativ


Göra en hemstereo köp är ingen lätt uppgift. Inte bara är det en stor investering, men ert beslut kommer att avgöra vad din hemmabio erfarenhet kommer att bestå av för den närmaste framtiden. Beroende på levande arrangemang, många människor kämpar ofta med att placera sina högtalare på grund av längden på trådarna som ingår i systemet. Lyckligtvis finns det nu en mängd olika trådlösa högtalare alternativ som kan kringgå denna fråga.

Kenwood RFU-6100 trådlöst högtalarsystem

En stor trådlöst alternativ högtalare är Kenwood RFU-6100 trådlöst högtalarsystem. Denna Kenwood enhet är rimligt prissatt på $ 250 och kan ge upp till 50 watt per kanal. Dess trådlösa arbetsområde är 100 fot och kommer med nätadaptrar att driva extremiteter enheten. Hela systemet är dock inte allt trådlöst. AV-mottagare och bakre högtalarutgångar är fast, men resten av surroundsystemet är trådlös. Några andra funktioner i Kenwood systemet inkluderar brusreducering och möjlighet att expandera till en 7.1 surround ljudsystem.

Acoustic Research AW877 900MHz trådlösa stereohögtalare

Detta Acoustic Research trådlöst system innefattar trådlösa drivs 2-vägs högtalare som består av en 5-tums bashögtalare eller mellanregisterhögtalare och en 2-tums dome tweeter. Detta system är en av de mest prisvärda trådlösa alternativ ute och vanligtvis säljs på $ 120. Undergång med detta system är att dess utsignal är endast 7,5 watt per kanal. Denna brist på makt gör inte det till en idealisk huvudkomponenten för ett ljudsystem för hemmet, men det används ofta som en förlängning till en hemmabio ljudsystem eller användas i ett skrivbord eller kontor inställning där mindre kraftfullt ljud får jobbet gjort.

Bose SL2 Trådlös länk för bakre högtalare

Detta Bose enhet är speciellt utformad för att användas som utökar funktionerna i andra Bose surround ljudsystem. Detta system säljs för $ 220 och är kompatibel med de flesta Bose-system som har en maximal effekt på 200W per kanal. Dessa högtalare använder 5.8GHz trådlös teknik, som bör hindra all yttre inblandning från mobiltelefoner eller andra trådlösa enheter. Lägga denna trådlösa högtalarsystemet till en Bose surround ljudsystem kommer definitivt förbättra din hemmabio till ett överkomligt pris.