1969 C20 Custom Camper Specifikationer

September 21

1969 C20 Custom Camper Specifikationer


1969 C20 Custom Camper är en klassisk Chevrolet pickup. Lastbilen var utformad som ett svar för efterfrågan bogsering. Fritids campare och båtar var populärare och Chevy uppgraderade från standard sexcylindrig motor till mer kraftfulla V-8. 1969 års modell liknar 1970-modellen och de flesta av delarna är utbytbara. Många av de 1969 C20 lastbilar som finns idag återställs fordon även om några är lager fordon.

Motor

Aktie motor för C20 är en 350-V-8. Lastbilen har en 127-tums hjulbas och spole och fjädring fram och bak på fordonet. Förutom fjädrarna, har fordonet fyra-hjulsdrift och en tre-växlad transmission. De flesta av bilarna har en automatisk växellåda, men en liten minoritet använda en vanlig sändning. Lastbilen tillverkades också som en C10 halv ton och en C30 en ton.

Exteriör

C20 har en arbetslastbilsdesign men utsidan byggdes för att tillfredsställa suburbanite stil. Grillen är långsträckt och den framför lastbilen är uppblåst för ett kraftfullt utseende. Den långa säng byggdes för att rymma overhead campare och låg växel är för bogsering husvagnar. Även pickup har en stor utseende, är basen sänks för bekvämt insteg och hytten höjs för huvudet avslut.

Interiör

C20 var en av de första pickuper byggda med komfortfunktioner och en lyxig interiör alternativ. Interiören har luftkonditionering, värme, en bred bänk, boaserade våningar och extra stoppning i sätet. Interiören modellerades efter sedans och var ett försäljningsargument för långväga resor.