Hur man använder en cell Tracker på en iPhone

June 12

Hur man använder en cell Tracker på en iPhone


Mobiltelefon tracker program använder spårningsteknik för att hjälpa dig att hitta din aktuella position och registrerar informationen på en central server. Användare som ofta bär sina Apple iPhone med dem kan visa sin nuvarande position på en karta i realtid. Du kan också använda en mobiltelefon tracker att hjälpa dig hitta din iPhone om den försvinner eller blir stulen eller för att spåra din familj och vänner när de är ute och reser och behöver din hjälp.

Instruktioner

1 Gå online och ladda ner en tredje part mobiltelefon tracker program på din iPhone. Leta reda på knappen "Download" eller "Install" på webbsidan och klicka på den. Program som "SpyBubble", "aPhoneTracker" och "Mobile Spy" program är kompatibla med olika typer av smartphones och deras operativsystem.

2 Leta efter en mobiltelefon tracker program som har flera funktioner, t.ex. spela in dina textmeddelanden, samtalsloggar, GPS-positioner, bilder och videoklipp. Välj en tog som ger realtidsövervakning.

3 Följ programvaran programmets installationsanvisningar för nedladdning sina filer på din iPhone. Olika typer av mobiltelefon tracker program kan också kräva att du installera programvaran på din dator och skapa ett användarkonto på deras hemsida. När du har skapat ett användarkonto med sin tjänst, kan du visa mobiltelefon följarens loggade information såsom samtalsloggar och SMS-meddelanden som har spelats in och laddas upp på webbplatsens server från din telefon.

4 Starta mobiltelefon tracker program och vänta tills den är klar att samla in och logga informationen på din iPhone. Låt programvara för att köras på auto-pilot. Nästan alla mobiltelefon trackers är omätbara medan de övervakar aktiviteten i telefonen.

5 Gå till mobilen följarens hemsida och klicka på "Logga in" -knappen. Skriv in ditt användarnamn i "Användarnamn" textrutan. Skriv in ditt lösenord i "Password" textrutan. Klicka på "Logga in" knappen när du är klar.

Tips

  • Flera mobiltelefon tracker program kan bara arbeta på ett fängelse-trasiga Apple iPhone och kan bara arbeta på din iPhone när du har en aktiv Internet-anslutning. Innan du laddar ner en mobiltelefon tracker program, kontrollera telefonens firmware och operativsystem. Se till att det är förenligt med märke och modell av din Apple iPhone.
  • Vissa cellulära bärare kan ha begränsningar av kundernas smartphones för att förhindra att enheter från att installera mobiltelefon tracker program som Mobile Spy. Så det är en bra idé att kontrollera med din mobiltelefon leverantören innan du installerar en mobiltelefon tracker program på din iPhone.