Alternativ till personsökare & Ljudsignaler

June 23

Alternativ till personsökare & Ljudsignaler


Det kan vara viktigt för ditt företag att kontakta dina anställda när som helst. Personsökare och beepers är enkelriktade kommunikationsenheter som kräver den anställde att hitta en telefon och ringa tillbaka. Andra kommunikationsenheter kan du tala direkt med den anställde och även ge dem möjlighet att kontakta dig direkt.

Mobiltelefon

Företaget utfärdat mobiltelefoner gör det möjligt för dig att nå dina anställda när som helst. Det finns ett brett utbud av telefoner och telefon planer som finns för att möta dina specifika behov. Med vissa mobiltelefoner har du också möjlighet att ringa, skicka SMS eller e-post.

Walkie talkie

En walkie talkie-typ mobiltelefon ger dig möjlighet att kommunicera med medarbetare vid ett tryck på en button.This typ av tjänst gör det möjligt att kontakta andra i din push-to-talk-nätverk. Gruppmeddelanden kan också sändas till alla deltagare i din plan.

Tvåvägs Radio

Tvåvägs radioapparater kan monteras i servicebilar eller finns även i handhållna modeller. Radio kommunkation ger en tydlig signal och används ofta av akuta servicepersonal.