Hur du använder din iPhone kalender

July 26

Hur du använder din iPhone kalender. Utformningen av iPhone gör den till ett intressant verktyg för ägarna. Du kan vända från din iPod till dina kalendrar med en känga av fingrarna på iPhone. När du lär dig att använda iPhone kalendern, kan du organisera ditt fullspäckade schema i en central organisatör.

Instruktioner

1 Öppna din iPhone kalender från huvudmenyn med en knapptryckning. Kalendern verktyget ser ut som en sida från en daglig kalender med dagen och det datum som anges i ikonen.

2 Synkronisera kalendern på din dator till din iPhone genom att aktivera automatisk synkronisering funktion. Först ansluta din iPhone till datorn med hjälp av USB-kablar ingår i köpet. Det är viktigt att du ställer in automatisk synkronisering på iPhone och din online-kalender för att hålla ditt schema rak.

3 Samordna återkommande händelser per timme, dag eller månad med din iPhone kalender. När du lägger till händelseinformation till iPhone, använder en post flera gånger under din kalender med hjälp av knappen "Lägg till".

4 Ställ in start- och sluttider för händelser på din iPhone kalendern för att hålla ditt schema uppdateras. När du har angett namnet på varje händelse, du automatiskt till en start- och sluttid fält i kalendern som du kan ändra genom att bläddra igenom tidsalternativ.

5 Formatera hur du visa din kalender när du har angett dagliga händelser. Funktionerna Dag och Månad format tillåter dig att jämföra din arbetsbelastning genom att använda en traditionell kalender. Du kan också använda List format, som visar allt du har att göra under dagen i en kronologisk lista.

6 Håll din iPhone kalender aktuell som du färdas över flera tidszoner med Apples Time Zone Support. Denna funktion är tillgänglig i telefonens "Inställningar" menyn under Datum och tid alternativ. Du kan manuellt justera tidszonen under dina resor eller ställa in automatisk justering för att undvika missade möten och samtal.

7 Varna dig kommande evenemang genom att ställa in ett larm genom kalendern. Du kan aktivera en ljudsignal minuter, timmar eller dagar före en händelse att hålla dig på schemat. Se till att telefonens volym är högt nog som du ställer in en varning.

Tips

  • Se till att varje händelse i din kalender drar din uppmärksamhet med varningsljud aktiverade. Klicka på knappen "Inställningar" på iPhone skärm och fortsätt till menyn "Ljud". Du kan aktivera Kalender Alert ljud på och av samt justera volymen, beroende på betydelsen av händelsen.