Lägga till en enhet i Windows Media Player

October 31

Lägga till en enhet i Windows Media Player


Windows Media Player (WMP) är en populär spelare som låter dig spela upp musik och video och visa bilder. WMP arbetar också med ett antal bärbara mediaspelare såsom Sansa-spelaren och Sony Walkman. Innan du använder din spelare, måste du konfigurera enheten att arbeta med Windows Media Player. Därifrån kan du överföra filer till enheten automatiskt eller manuellt.

Instruktioner

automatisk installation

1 Slå på din MP3-spelare och anslut den till datorn med den medföljande USB-kabeln. Välj "Auto" för att synkronisera enheten med Windows Media Player.

2 Klicka på "Avsluta" om enheten uppmanar dig att synkronisera automatiskt. WMP synkroniserar hela biblioteket till din bärbara MP3-spelare. Enheten kommer automatiskt synkronisera varje gång du ansluter den till datorn medan WMP är igång.

3 Klicka på "Sync" -fliken för att välja de filer du vill synkronisera automatiskt till din bärbara enhet. Klicka på "Setup Sync" och välj de befintliga spellistor som du vill lägga till enheten från "Tillgängliga spellistor" lista. Klicka på "Lägg till".

4 Klicka på "Skapa Automatisk Spellista" om du vill skapa en egen spellista. Följ de guidade anvisningarna för att skapa en spellista och lägga till filer i den. Välj dina spellistor en åt gången i "spellistor Sync" lista. Klicka på "Priority" pilen för att ordna filerna i den ordning du vill spela dem.

5 Välj "Shuffle vad som ska synkroniseras" kryssrutan om du vill att synkroniseringen att blanda musikfiler. Blanda låtarna spelar dem i slumpvis ordning.

manuell inställning

6 Slå på din MP3-spelare och anslut den till datorn med den medföljande USB-kabeln. Välj "Auto" för att synkronisera enheten med Windows Media Player.

7 Klicka på "Avsluta" om enheten uppmanar dig att synkronisera manuellt. Dra dina filer, musik eller album till "List" rutan för att lägga till dem i listan över objekt som kan läggas till din spelare. Du kan ta bort objekt från listan genom att klicka på dem och klicka på "Ta bort från listan."

8 Klicka på "Start Sync" när du är nöjd med din lista. Filerna läggs automatiskt till din bärbara mediaenhet.