Så här byter släp ljus på en amerikansk Hauler Trailer

June 1

Trailer ljus för en amerikansk Hauler Trailer är en vanligt förekommande produkt som mest bildelar leverantör eller båt delar återförsäljare. Det är inte nödvändigt att gå till en släpvagn delar leverantör om lamporna är av en anpassad design. Det största problemet med släpets lampor är de elektriska anslutningarna. Även om de flesta nya vagnar är trådarna förbundna med butt kopplingar, men är inte täckas för att förhindra korrosion. Samma sak gäller för jordkablar. Täcker butt kontakter med shrink-wrap förhindrar korrosion. Jordledningarna som är anslutna med en bult till ramen bör ha flytande isolering över toppen av bulten för att förhindra korrosion på ytan av bulten.

Instruktioner

1 Skära trådarna nära släpet ljus. Ta bort skruvarna och muttrarna som håller släpvagnen ljus med hjälp av 1/4-tums enhet harskramla och en socket. Avlägsna släpvagnen ljus.

2 Installera den nya trailern ljus och dra åt skruvarna. Ta en halv tum av isoleringen från trådarna används för att ansluta den gamla släpvagn ljus med hjälp av tråd pressverktyg. Skära en 2-tums bit av krympslang och skjut dessa bitar över trådarna på släpet.

3 Anslut den röda tråden och svart tråd på trailern till samma färg ledningar på den nya trailern ljus. Använd tråd crimpers att krympa trådanslutningar. Placera krympslang över kabelanslutningar och värm dem med en cigarettändare att krympa dem och täta kontakten.

4 Måla en del av vätskan isolator över bulten på den ram som används för jord. Detta kommer att förhindra korrosion.