Hur man skickar ett tema till en Blackberry telefon

February 15

Blackberry mobiltelefoner erbjuda användaren en mängd olika sätt att anpassa sina erfarenheter för att spegla sina egna personliga preferenser. Ett av de enklaste sätten är att installera ett tema som ändrar presentation och layout av användargränssnittet. Att skicka ett tema till en Blackberry telefon kan åstadkommas på två olika, men lika enkla processer.

Instruktioner

Direkt nedladdning

1 Se till att din Blackberry telefonen är ansluten till Internet och öppna webbläsaren. Skriv in webbadressen för platsen med önskad tema i adressfältet och klicka på "Enter" för att fortsätta.

2 Markera motsvarande länk för att ladda temat. Tryck på "Meny" och välj "Download" alternativet från listan.

3 Klicka på "OK" för att börja ladda ner temat direkt till din Blackberry telefon. Detta kan ta några minuter beroende på styrkan i den trådlösa Internet-anslutning.

Desktop manager

4 Se till att du har hämtat önskat tema till din dator. Placera filen någonstans lättillgänglig, till exempel skrivbordet.

5 Anslut din Blackberry telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.

6 Öppna "Blackberry Desktop Manager" på din dator. Om du uppmanas ange ditt telefonnummer säkerhetsnyckel för att kontrollera anslutningen.

7 Klicka på "Program" i vänstra panelen. Välj "Lägg till" och markera temafil.

8 Tryck på "Nästa" för att börja överföra filen till din Blackberry telefon. Detta bör ta några sekunder. När du uppmanas klickar du på "Finish" för att avsluta processen.

Tips

  • När skickats, kan du ställa in temat på din Blackberry telefon genom att öppna "Alternativ" i huvudmenyn och välja "tema" från listan.
  • Ladda ner filer från Internet på din mobiltelefon kan kosta en hel del.
  • Björnbär teman kan inte användas på andra typer av mobiltelefoner.